10 кращих жіночих цитрусових ароматів


Шікделюкс продовжує публікацію 10 найпопулярніших цього спекотного літа цитрусових ароматів для дам, всі вони легкі, об'ємні, світлі, злегка кислі, вони визначають головний акорд ароматів цієї групи.

Соковитість фарб літнього дня від Annick Goutal Eau D'Hadrien - це іскриста композиція, в якій свіжий цитрусовий аромат з присмаком цедри лимона з Сицилії і грейпфрута, змішується з тонкими нотами цитрона і кипариса. Елегантний запах Annick Goutal призначений для прихильників класичних ароматів, доречний в будь-якому віці, в будь-який час року, цілком підходить під визначення - повсякденного аромату.
Missoni Arancio представляє свій новий, чуттєвий, річний, квітково-фруктовий аромат, що втілює сонячну Італію. Missoni Arancio - Енергетичний мікс з іскристого мандарина, гіркого апельсина і соковитою хурми. Фркутовие ноти немов переливаються в освіжаючою прохолоді, даруючи яскравість почуттів і насолоду тілу.
Cristalle Eau Verte - Мадемуазель Chanel, яка не без іронії називала парфуми «приємними запахами», віддала б належне прозорою легкості ароматичного шлейфу цієї туалетної води, яка змушує згадати свіжість крапель роси на світанку. У центрі парфумерної композиції попередньої «води» з такою ж назвою, створеної Будинком, - акорд жимолості (квітки, що не піддається екстракції), який додає аромату дивовижну свіжість, напоєну квітковими і яскравими цитрусовими нотами.
Escale а Portofino від легендарного Christian Dior - дебютний з «круїзної колекції ароматів», об'єднає яку загальний дизайн флаконів. «Портофіно», знаменитий курорт на італійській Рив'єрі, - перша зупинка в морі елегантною свіжості, подарованої світу парфумером видатного Будинку Francois Demachy. Він зробив ставку на класичний склад одеколону, прикрасивши і разнообразив її квітками апельсина і сицилійського помаранчі, несучи до земель Середземномор'я.
D & G 1 Le Bateleur 1 (Шут) створений в 2009. Ароматичні початкові ноти на базі з кедра і ветівера ... акватичні ноти в серці композиції D & G 1 Le Bateleur завершуються землистим акордом шлейфу. Піднесений і земний, цей аромат нібито витканий з протиріч, при цьому композиція залишається гармонійної і як не можна краще розповість про мінливість характеру.
Духи представлені в екзотичних флаконах з африканського дерева котібе і кришкою з каменю, різного для кожного аромату. За словами Армані, «цей аромат приверне не кожного, але в цьому суть. Armani Prive приверне тих, хто знає, як носити мій одяг ». Armani Prive Eau de Jade - розкішний, обволікаючий аромат, в якому переплітаються ноти сицилійського бергамоту, туніського неролі, бурбонської ванілі і червоного перцю.
Cologne Grand Siecle довгограючий пікантний цитрусовий аромат від ексклюзивного бренду Parfumerie Generale 7 . Основні ноти Parfumerie Generale мандарин, бергамот, гіркий апельсин, грейпфрут, лимон, цілющі трави, кардамон, іланг-іланг, пшениця, деревні ноти, ветівер.Сегодня під маркою «Parfumerie Generale» пропонується більше п'ятнадцяти ароматів в загальному доступі, і близько десятка - для найбільш відданих клієнтів.
Prada Infusion чуттєва свіжість, ароматт Infusion De Fleur D`Oranger підкорює серця романтичних леді свіжими нотами абсолю квіток апельсина, які ніжно розкриваються на шкірі. Сором'язливий жасмин боязко заграє в «серце» з туберозою, пробуджуючи весняними дзвінкими піснями ранкової капели. Чуттєвий шлейф Prada Infusion De Fleur D`Oranger розповість про найпотаємніші бажання і мрії своєї власниці.
Versace Versense елегантна чуттєвість
Поєднання свободи і чуттєвості нового аромату Versace Versense обіцяє райську насолоду мелодією запахів. Початкові ноти бергамота і зеленого мандарина віднесуть вас в світ свіжості і гармонії. Акорд нарциса, кардамону і жасмину сп'янить своєї квіткової енергією, додадуть впевненості, а пряні нотки сандалу і мускусу відкриють справжню чуттєвість.
Jo Malone Grapefruit свіжість стиглого цитруса, тонкий, свіжий аромат Jo Malone Grapefruit цитруса вплітає в себе пікантні нотки прянощі в серце. Гіркувата кислинка грейпфрута і соковитість стиглого мандарина, з'єднані з ветивером і розмарином - поєднання тонізуючої свіжості і такої жахливої ​​бадьорості - все, що потрібно Вам, щоб відчути себе у відмінній формі.
Всі аромати доступні для Вас у магазині www.chicdeluxe.ru
м Москва.

Новости