Як носити модне взуття? Стиль хакі, стиль мілітарі на фото

  1. Напрямки в стилі мілітарі
  2. Взуття в стилі мілітарі - це модно!
  3. Основні зміни в стилі мілітарі в 2015 році

Взуття в стилі мілітарі з шипами і заклепками

Стиль мілітарі з'явився після Першої світової війни і це було вимушеним кроком. Адже весь одяг перешивати з військової форми. І її носили як чоловіки так і жінки.

Стиль мілітарі стало актуальним в середині минулого століття. На те були причини. По-перше, через розрухи в післявоєнні роки. Були зруйновані заводи, позначався сильну нестачу тканин та іншого матеріалу, що висувало на перший план проблему пошиття одягу. По-друге, даний стиль у чоловічої статі в одязі підкреслював їх силу і мужність. По-третє, після війни у ​​всіх в квартирах була післявоєнна одяг.

Одяг даного стилю серед жінок зародилася саме в повоєнний час. Через недоліки матерії їм довелося використовувати для пошиття речей чоловічу військову одяг: шинель, гімнастерки і кітелі. Отже, у кожної представниці прекрасної статі в гардеробі з'явилися предмети одягу з деталями військової стилістики. Спочатку це було вимушеним заходом, але через певний період часу даний стиль перейшов на новий рівень розвитку, став більш сучасним.

Напрямки в стилі мілітарі

1. High-мілітарі.

Даний напрямок має витоки в 80-их роках минулого століття. Фасони орієнтовані на крій одягу вищого військового чину. Відмінні риси даного стилю - це високий комір, гудзики, плечики, колір матерії властивий військовому одязі. Але при цьому не варто думати, що в даному напрямку простежується повне наслідування військовій формі.

Вони лише зовні передають настрій військового часу, а по крою і матеріалами відповідають запитам сучасної моди. Аксесуари використовують такі: орденські стрічки, військові пояса, накладні кишені. Речі жіночого гардеробу в цьому стилі зазвичай виконуються з атласу, що дозволяє домогтися жіночності. При цьому їх цінова категорія не висока.

При цьому їх цінова категорія не висока

Модні чоботи

2. Молодіжне.

Цей напрямок виникло на два десятка раніше, ніж напрямок high-мілітарі. Воно було затребуване серед хіпі. Дане протягом моди є актуальним і по теперішній час. Часто цей образ можна зустріти разом з таким стилем, як вінтаж.

3. камуфляжній.

Як відомо з назви, що в даному стилі в одязі обов'язково присутній камуфляж. Дану забарвлення можна зустріти в абсолютно будь-якому гардеробі: від купальника до сукні. І в аксесуарах простежується ті ж елементи. На даний момент цей стиль є актуальним, навіть серед дитячого одягу.

На даний момент цей стиль є актуальним, навіть серед дитячого одягу

Взуття в стилі мілітарі

Згодом модні дизайнери помітили, що якщо в жіночий образ додати елементи з військової форми, то він стає більш жіночним і навіть крихким. А чоловічий образ у стилі мілітарі навпаки - сильним і агресивним. І ця особливість військової форми стала активно використовуватися модними стилістами, і була виведена в особливу модний напрямок.

Взуття в стилі мілітарі - це модно!

З взуттям в стилі мілітарі добре виглядають шкіряні спідниці, дивіться добірку відмінних луків в нашій статті «22 способу стильно носити взуття зі шкіряною спідницею» >>>

Характерні риси стилю мілітарі полягають в чіткості силуету одягу, взуття зі строгими лініями, в дрібній атрибутиці - це ремінці, погони. Колірна гамма стилю складається з кольору хакі, бежевого, коричневого, сірого і чорного. Всі кольори спокійні неяскраві і немаркі.

Взуття в стилі мілітарі може бути грубої, а може і елегантною. Облягаючі ступню ремені або елементи, що нагадують військові погони, додадуть взуття стиль мілітарі.

Облягаючі ступню ремені або елементи, що нагадують військові погони, додадуть взуття стиль мілітарі

Стильні ботильйони на високих підборах і з металевим декором

На сьогоднішній момент для створення стильного образу потрібно мати взуття в стилі мілітарі і дотримуватися деяких рекомендацій по її поєднанню з одягом.

1. Високі шкіряні військові чоботи з срібними ланцюжками ідеально підійде до сукні кольору хакі з тонкого джерсі з погонами і ременем.

Високі шкіряні військові чоботи з срібними ланцюжками ідеально підійде до сукні кольору хакі з тонкого джерсі з погонами і ременем

Таке взуття можна носити і влітку!

2. Черевики, що нагадують армійські, поєднуються з джинсами і сорочкою вільного косого крою, прикрашеної погонами і кишенями.

Як вам такий образ?

3. Жіночну пару складе ніжне плаття і армійські черевики білого або теракотового кольору.

Жіночну пару складе ніжне плаття і армійські черевики білого або теракотового кольору

4. Військові черевики з джинсовими шортами - ідеально для теплого періоду.

Шортики - це так сексуально!

5 5. Бойові чоботи посилять квіткові сукні, роблячи їх більш придатними для осінньої погоди. Поєднання з квіткової спідниці з піджаком буде виглядати набагато цікавіше, якщо додати до них бойові чоботи.

6
6. Чи можна підвернути манжети рваних джинсів, щоб показати свої черевики в усій їх красі.

7 7. Армійські чоботи додадуть мереживної сукні більш серйозний вид і зроблять образ шикарним і більш зрілим.

8 8. Чорні вузькі штани з чорної подовженою майкою складуть чорний ансамбль з бойовими чобітьми.

9 9. Поєднання кольорових футболок, футболки і об'ємного шарфа разом з військовими черевиками, створюють ідеальний образ для осінньої прогулянки.

10 10. Черевики з картатою сорочкою і джинсового курткою - це класика з 90-х.

11 11. Один з осінніх образів - це жорстка міні-спідниця, колготки, жакет, затишний в'язаний шарф і військові черевики. Це ідеальне поєднання.

Це ідеальне поєднання

12 12. Пара яскравих чобіт і вузькі темні джинси з шикарною фуфайкою будуть мати гарний вигляд.

13 13. Ботильйони або півчобітки в цьому стилі краще надягти з двобортним пальто або куртка з вузькими джинсами і вільним светром.

Також вони складуть гармонійну пару сукні або спідниці до колін. Невисокі чобітки на високих підборах, з хутряною облямівкою і застібками-ременями будуть мати гарний вигляд у парі з вузькими брюками і жилетом.

14 14. Для створення незвичайного способу можна поєднувати взуття в стилі мілітарі з одягом стилю гранж.

Наприклад, ботильйони з високою шнурівкою, з шипами і заклепками разом з рваними і потертими джинсами і об'ємним джемпером будуть виглядати досить епатажно.

Дізнайтеся як правильно зберігати чоботи з високою халявою в нашій докладної   статті >>> Дізнайтеся як правильно зберігати чоботи з високою халявою в нашій докладної статті >>>

15. Можна створити і досить романтичний образ богемного стилю, поєднуючи замшеві ботильйони зі шнурівкою, з обробкою бахромою і шифонову спідницю або струмуюче легке плаття, доповнивши цю пару, в прохолодну погоду, шкіряною курткою. Така гра, на контрасті грубості і жіночності, додасть образу чарівний шарм.

Романтичний образ добре виглядає жарким літом!

16. Використовуючи в образі ботфорти, в стилі мілітарі, оброблені різними ременями і заклепками, пряжками і шнурівкою по всій довжині можна підкреслити красу і стрункість ніг. Домогтися сексуального та стильного образу допоможе поєднання такого взуття з короткими однотонними сукнями або міні-спідницями.

Домогтися сексуального та стильного образу допоможе поєднання такого взуття з короткими однотонними сукнями або міні-спідницями

Основні зміни в стилі мілітарі в 2015 році

У новому році одяг в стилі мілітарі зазнала деяких відчутні зміни, завдяки чому стала ще більш зручною, універсальною і красивою. У цьому стилі можна створювати сміливі й цікаві міські образи і виглядати сучасно й ефектно, якщо враховувати останні модні тенденції.

По-перше, істотно змінилася колірна гамма такого одягу. Колір хакі поступився своїми позиціями різних темним відтінкам сірого, бежевого і коричневого. Модними будуть також вироби чорного кольору, які виглядають особливо ефектно в поєднанні з металевими гудзиками, пряжками, кнопками і блискавками.

По-друге, камуфляжний рисунок хоч і зустрічається в деяких нових колекціях, але стає менш актуальним, ніж в минулому році По-друге, камуфляжний рисунок хоч і зустрічається в деяких нових колекціях, але стає менш актуальним, ніж в минулому році. Однотонний одяг лідирує на всіх модних показах. Стиль мілітарі впізнається тепер по таким деталям одягу як погони, накладні кишені, хлястики і шкіряні ремінці з пряжками.

Одяг з такими елементами виглядає дуже красиво і стильно. Тепер вироби в стилі мілітарі можна одягати навіть в офіс, адже строгі костюми з накладними кишенями і погонами не порушать дрес-код. А вузькі або прямі брюки в стриманій колірній гамі стануть невід'ємною частиною гардеробу всіх городянок.

Вибираючи верхній одяг в стилі мілітарі потрібно звернути увагу на короткі двобортні пальто, різні жилети, куртки довгою до пояса, адже ці вироби найбільш популярні в новому сезоні Вибираючи верхній одяг в стилі мілітарі потрібно звернути увагу на короткі двобортні пальто, різні жилети, куртки довгою до пояса, адже ці вироби найбільш популярні в новому сезоні. Також, модними будуть курточки і жилетки, оздоблені хутром.

Носити такі моделі потрібно з спідницями, сукнями, додатково підкреслюючи красу своїх ніжок взуттям на високих підборах. У контрасті з цими жіночними виробами речі в стилі мілітарі будуть виглядати особливо сміливо і актуально, і не будуть викликати асоціації з формою військовослужбовців.

Дивіться трендові поєднання одягу з взуттям в стилі мілітарі в нашому відео «Армійські черевики - модне взуття сезону осінь-зима 2014/2015»

Вам так само можуть бути цікаві статті про модне взуття 2016:

Як вам такий образ?

Новости