Як треба фарбуватися, якщо носиш окуляри

У макіяжу «під оправу» свої особливості. Вибір тіней, туші для вій і інший декоративної косметики залежить від лінз, збільшують вони або зменшують, форми і матеріалу оправи. Якщо окуляри - ваш вірний супутник по життю, нехай вони підкреслюють вашу красу, будучи безперечним козирем. Навчіться правильно розставляти акценти і стріляти «озброєними» очима. У макіяжу «під оправу» свої особливості

Як треба фарбуватися, якщо носиш окуляри

У очок маса переваг: вони самі по собі гарний аксесуар, за допомогою якого можна невловимо змінитися або повністю змінити імідж. А якщо знадобиться, вони відлякають «розумним виглядом» настирливого залицяльника. Правда, невмілий макіяж може звести нанівець всі ці достоїнства.

для далекозорих

«Плюсові» скла збільшують очі і зону навколо них, роблячи будь-яку похибку особливо помітною.

▪ Не захоплюйтеся світлими, блискучими, перламутровими тінями - їх надлишок підкреслює мімічні зморшки на «дорослому» шкірі. Віддайте перевагу матові відтінки сірого, коричневого, графітного, темно-балотного, баклажани квітів.

▪ Як можна тонше повинна бути лінія підводки. Колір кращий сірий або коричневий, а чорний тільки в тому випадку якщо ви - пекуча брюнетка.

▪ Очі в збільшують стеклах здаються близько посадженими, тому у перенісся потрібно зробити світловий акцент - це візуально збільшить відстань.

▪ Утримайтеся від туші, що подовжує. Є небезпека, що вона кінчики вій будуть зачіпати за скла.

Як треба фарбуватися, якщо носиш окуляри

В ідеалі - щипці для завивки і шовковиста туш, щоб максимально розкрити очі. При цьому не потрібно рясно фарбувати нижні вії - це додасть зайвої округлості.

для короткозорих

Скло зі знаком «-», навпаки, зменшують очі.

▪ Звичайний тональний крем сушить шкіру навколо очей і підкреслює дрібні зморшки, якщо в окулярах. Краще використовувати світловідбиваючий коректор, що робить очі сяючими за рахунок світловідбиваючий частинок.

▪ Щоб очі не здавалися маленькими, нанесіть на верхню повіку світлі тіні, а в складку над ними - темніші, підкресливши зовнішній кут коричневим, чорним або фіолетовим олівцем.

▪ Сміливо експериментуйте зі світлими, яскравими, перламутровими і мерехтливими тінями, грайте на контрастах - від найсвітліших до насичених, інтенсивних тонів.

▪ Майте на увазі, що під сильно віддаляють лінзами прийом висвітлення контуру очей (щоб їх збільшити) матиме зворотний ефект. Нехай в цьому випадку головну скрипку грає туш для вій.

▪ Туш не обов'язково повинна бути чорною, але неодмінно - додає об'єм.

▪ Якщо скельця окулярів затемнені, то «складно влаштований» макіяж ніхто не побачить. У цьому випадку досить чорної підводки, а головні зусилля направте на ідеальний вигин брів і контур губ.

Поради всім «очкариків»

▪ Виділяйте очі, використовуючи світлий коректор для ділянок шкіри, на які оправа відкидає тінь.

Як треба фарбуватися, якщо носиш окуляри

▪ Чорна оправа рівносильна яскравого макіяжу очей. Тому будьте обережні з насиченим макіяжем губ - такий варіант хороший «на вихід», але не для робочих буднів.

▪ До тонкої сріблястій оправі підійдуть димчасто-сірі, бузкові, сріблясто-блакитні тіні. Губна помада і макіяж в цілому повинні бути більш інтенсивними, можна навіть використовувати тональний засіб з бронзовим відтінком або з лінійки «під загар».

▪ Тонка золотиста оправа дозволяє коричневі і бежеві тіні і олівець тих же відтінків.

▪ Рогова оправа виглядає гармонійно з усіма відтінками теракотового, коричневого і бежевого.

▪ Не перевантажуйте яскраву пластикову оправу кольоровими тінями, краще зробіть акцент на вії.

▪ Форма оправи повинна гармоніювати з формою брів. Зламана лінія додасть вам «мефістофельським» вид, а надто насичений колір спровокує ефект «подвійних брів». Якщо оправа «невагома», то брови потрібно пропрацювати з особливою ретельністю, так як на них, як зазначає Marie Claire , Лягає головна «візуальна навантаження». Якщо форма брів невиразна, то замаскувати це можна значною оправою - такі як раз в моді.

▪ Рум'яна потрібно наносити вище, ніж якби ви не носили окулярів, - аж до скронь. Щоб рум'янець перетинався з скельцями окулярів. Тоді особа не буде перевантажено і «поділено на частини».

Читайте також Головний секрет ефектних фотографій

Новости