Як працювати з Windows 8.1: додаток Поради та підказки для Windows 8.1

  1. Як використовувати додаток
  2. Ключові особливості цього додатка

Tips & Tricks for Windows 8.1 - це безкоштовне освітній додаток про Windows 8, яка підкаже, як працювати з Windows 8.1, дасть поради та рекомендації, які полегшать роботу з ОС Windows 8.1. Додаток має в цілому 24 безкоштовних відео уроку в цілому разом з практикою тривалістю більше 2-х годин. Відео уроки тривають від 3 до 6 хвилин.

Якщо ви недавно зробили апгрейд до Windows 8.1 і ще не мали можливості вивчити всі особливості ОС Windows 8.1, то додаток буде дуже до речі. Починаючи з Windows 8 і 8.1 операційна система дуже відрізняється від попередніх Windows. Отже, це просте додаток допоможе освоїтися з новою версією ОС. І саме чудове в цьому додатку то, що, завантаживши його одного разу, можна дивитися все відео уроки без підключення до інтернету . Додаток є повністю функціональним навіть в автономному режимі.

Як використовувати додаток

Уроки створені Джоном Смітом, і досить добре. Дається зрозуміле пояснення і охоплюють всі деталі. Крім того, уроки прості і легкі для розуміння. Відео охоплює як досить прості основні операції, так і складні технічно. Відео уроки складаються з декількох розділів: Навігація між десктопних і стартовим екраном, Використання стартового екрана, Перехід від однієї програми до іншого, Призначена для користувача настройка Windows 8, Закриття вікна, Закріплення елемента на панелі завдань, Призначена для користувача настройка стартового екрана, Установка нових додатків, Пошук і відкриття додатків, Закріплення програми на стартовому екрані, Редагування фотографій, Використання SkyDrive, Створення профілю користувача і т.д. Відео хорошої якості з чітким звуком.

Для використання програми не потрібно підписки або реєстрації. Просто запустіть додаток з стартового екрану, клацніть по відео підручником, щоб почати навчання. Можна дивитися відео в повноекранному режимі, є кнопки відтворення та паузи. Можна переходити до наступного або попереднього уроку з того ж екрану, не повертаючись до основного екрану. Але не передбачено автоматичне відтворення наступного відео. Оскільки всі відео ролики вже завантажені, то не доведеться чекати завантаження уроків. Додаток автоматично відзначає переглянуте відео галочкою.

Додаток підтримує Windows 8 Search і Share Charms. Таким чином, ви можете використовувати Windows 8 Search Charm для швидкого пошуку будь-якого уроку. Пошук працює добре і швидко. При цьому Share Charms посилає сторінки додатка на офіційний сайт магазину Windows. Таким чином, можна використовувати цю опцію, щоб розповісти про програму друзям.

Ключові особливості цього додатка

  • Знаходиться у вільному доступі.
  • Гарне освітній додаток для Windows 8.
  • 24 безкоштовних, простих і легких уроку.
  • Можна дивитися відео в повноекранному режимі, закріпити на панелі завдань, відтворювати у фоновому режимі.
  • Інтеграція з Windows 8 search і share charms.
  • Працює в автономному режимі, тому немає необхідності чекати завантаження.
  • Просте і зручне у використанні.

висновок

Tips & Tricks for Windows 8.1 - це зручний освітній додаток, особливо для початківців працювати з Windows 8.1.

Завантажити додаток можна тут .

Відгуки та коментарі


Схожі статті:

Наступні статті:

Новости