Барбекю в будь-яку погоду. Електрогрилі.

Знову настала весна, радуючи нас сонцем і теплом. Значить, з'явилася можливість проводити більше часу на свіжому повітрі. Разом з цим з'явилася можливість залишити кухню і зайнятися приготуванням улюблених страв на вулиці за допомогою електрогриль. Якщо у Вас є дача або Ви живете в приватному будинку, то чудовим вибором буде купити електрогриль. Переваги даного приладу численні, оскільки приготування на грилі можливо без використання масла, що зменшить частина шкідливих речовин і холестерину в продуктах, і насолодитися стейками, підсмаженими овочами або шашликом в домашніх умовах.

Якщо Ви хочете купити настільний електрогриль в інтернет-магазині ABV.com.ua, то радимо Вам звернути увагу на моделі STEBA 90 VG, STEBA 120 VG, Zelmer 40Z012, STEBA 200 VG, STEBA 3 GP, або зовсім недорогі CLATRONIC 3443 BQS і CLATRONIC 3410 PP. Подібні грилі можна використовувати замість сковорідок, готуючи кулінарні шедеври з задоволенням і без зайвого клопоту.

Також у нас Ви можете купити раклетніцу зовсім недорого. Це чудовий прилад, за допомогою якого ви можете готувати стейки, підсмажувати овочі або плавити сир як на деку, так і порційно на сковорідках, які входять в комплект. Серед таких грилів досить популярні STEBA 34 RC, STEBA 38 RC, STEBA 2.1 RC або STEBA 48 RC і STEBA 3 RC PL з кам'яними плитами.

Незайвим буде купити контактний гриль - вельми корисний і універсальний прилад, який можна використовувати як контактний, як і відкритий настільний гриль. Він дуже зручний для приготування гарячих сендвічів, відбивних та ін., А також швидко справляється з обсмажуванням, оскільки має два нагрівальних елемента - верхній і нижній, що сприяє нагріванню продукту з двох сторін.

Для любителів приготування на свіжому повітрі в нашому інтернет-магазині ABV.com.ua є підлогові класичні Електрогрилі. Зовсім недорого Ви можете купити електрогриль STEBA 250 VG, STEBA 300 VG, STEBA 350 VG або STEBA 400 VG, які можуть використовуватися в якості як підлогового, так і настільного гриля.

Ваш ABV.com.ua

Новости