Бізнес-імміграція до Великобританії для підприємців та їхніх сімей Tier 1 (Entrepreneur)

  1. Критерії відбору кандидатів для бізнес-імміграції до Великобританії:
  2. Кілька правил і цікавих моментів:
  3. Вид на проживання (Indefinite Leave to Remain) і громадянство
  4. Вартість програми імміграції до Великобританії для підприємців:

Tier 1 (Entrepreneur) category на 3 роки і 4 місяці, продовжується на 2 роки, через 3 - 5 років після в'їзду ПМЖ, ще через рік громадянство. Tier 1 (Entrepreneur) category на 3 роки і 4 місяці, продовжується на 2 роки, через 3 - 5 років після в'їзду ПМЖ, ще через рік громадянство

Міністр імміграції Damian Green: "Підприємці та інвестори відіграють головну роль в нашій економіці, і я зроблю все, щоб Британія була для них привабливою" 16.03.2011 р

Програма імміграції до Великобританії для підприємців Tier 1 (Entrepreneur) призначена для іноземних громадян, які хочуть переїхати в цю країну для постійного проживання і займатися бізнесом. Члени сім'ї можуть виїхати разом з підприємцем.

З 2011 року уряд Великобританії "розстеляє червоний килим" перед іноземними підприємцями та інвесторами, пом'якшуючи існуючі імміграційні положення і додаючи бонуси, завдяки яким підприємцям можна отримати ПМП не через 5 стандартних для Великобританії років, а через 3 роки, якщо за цей період інвестовано £ 5 млн., або навіть через 2 роки, якщо інвестовано £ 10 млн. з іншого боку, мінімальна сума інвестицій £ 200 тис. не збільшена, і більш того, тепер є можливість обійтися сумою в £ 50 тис. з британських фондо в.

Крім того, для тих, хто не прийняв остаточного рішення про таку імміграції або хоче особисто приїхати і спочатку підготувати грунт для свого бізнесу, видана спеціальна віза "prospective entrepreneurs" або "перспективний підприємець", яка видається на 6 місяців, і яку пізніше можна переоформити на візу Tier 1 (Entrepreneur), не виїжджаючи.

Крім того, допустимий час перебування за межами Великобританії збільшено з 90 днів до 180 днів на рік. І більш того, на візу Tier 1 Entrepreneur можна переоформитися, не виїжджаючи з Великобританії, з інших британських віз, список можна подивитися тут . Іншими словами, іноземному бізнесу в Великобританії вже давно дано зелене світло, і з 2011 року він став ще яскравіше.

Перша віза. Програма імміграції до Великобританії для підприємців Tier 1 (Entrepreneur) відноситься до балловой програмами, і для тих, хто за межами Великобританії, для успішного отримання візи необхідно набрати не менше 95 балів.

Критерії відбору кандидатів для бізнес-імміграції до Великобританії:

Засоби для інвестування

У розпорядженні знаходиться 200 000 фунтів стерлінгів,
або
Є доступ мінімум до 50 000 фунтам стерлінгів з:

25 балів

Засоби знаходяться в розпорядженні однієї або більше регульованих фінансових організаціях

25 балів

Кошти можуть бути використані на території Великобританії

25 балів

Англійська мова

Володіння мовою на достатньому рівні: IELTS 4,0 або диплом, отриманий в англомовній країні.

10 балів

Кошти на забезпечення проживання

Наявність коштів на забезпечення проживання в Великобританії:
2800 фунтів стерлінгів на головного заявника і по 1600 на кожного члена сім'ї,
розміщені на рахунку підприємця не пізніше, ніж за три місяці до подачі заяви в посольство.

10 балів

Кілька правил і цікавих моментів:

  • Підприємець і ще 1 людина можуть організувати "групу підприємців" і претендувати на отримання балів за наявність доступу до одних і тих же засобів. Обидва учасники групи повинні мати доступ до засобів та можливість використовувати їх на території Великобританії. "Підприємницька група" може заявити кошти лише одноразово.
  • Інвестиційний капітал в розмірі не менше ніж 200 000 фунтів стерлінгів може належати підприємцю або третій стороні (чоловік / дружина, співмешканець / співмешканка, і.т.д.)
  • Всі 50 000 фунтів повинні знаходитися в розпорядженні однієї з перерахованих організацій. Підприємець не може заявляти свої кошти, або кошти, надані третіми сторонами (в цьому випадку необхідно заявити щонайменше 200 000 фунтів стерлінгів).
  • Кошти мають бути інвестовані в одну або кілька компаній у Великобританії або її дочірні підприємства за кордоном, якщо кошти підприємця вже знаходяться в дочірньому підприємстві англійської компанії за кордоном, то їх вже не обов'язково інвестувати, і вони можуть бути використані для отримання візи.
  • У разі, якщо кошти знаходяться в іноземній валюті, вони будуть конвертовані в фунти стерлінгів за курсом OANDA в день подачі оголошення.
  • Інвестиції не повинні: включати в себе вартість покупки, оренди, будівництва житла; або бути в формі позики, за винятком випадків, коли він не забезпечений і є другорядним зобов'язанням третій стороні, яка виступає кредитором.

Що далі. У разі інвестицій в англійський бізнес £ 5 млн. Або створення 10 робочих місць для резидентів можна звертатися за Indefinite Leave to Remain (ПМЖ) через три роки після в'їзду.

Якщо бізнес у Великобританії ведеться за стандартною схемою, через три роки необхідно продовжити візу на наступний період 2 роки, при цьому також необхідно набрати 95 балів за такими критеріями:

Інвестиції в бізнес на території Великобританії

Підприємець інвестував або за його дорученням було інвестовано щонайменше 200 000 фунтів стерлінгів в одну або кілька компаній у Великобританії
або
Підприємець інвестував або за його дорученням було інвестовано мінімум 50 000 фунтів стерлінгів в одну або кілька компаній у Великобританії (якщо підприємець отримав бали за наявність в розпорядженні 50 000 фунтів, що знаходяться в венчурних фондів, фондів початкового фінансування, фондах одного з департаментів уряду Великобританії)

20 балів

Реєстрація в якості директора або індивідуального підприємця

Підприємець протягом 6 місяців після прибуття до Великобританії:

  • зареєстрований як індивідуальний підприємець в HM revenue & Customs; або
  • зареєстрував нову компанію і вказав себе в якості директора, або
  • зареєстрований як директор діючої компанії.

20 балів

Ступінь участі в бізнесі

На момент подачі заяви про продовження підприємець може підтвердити свою безпосередню участь в бізнесі, і що протягом 3 останніх місяців він все ще:

  • зареєстрований як індивідуальний підприємець в HM Revenue & Customs, або
  • зареєстрований в новій компанії, де він вказаний як директора, або
  • зареєстрований як директор діючої компанії.

15 балів

Створення нових робочих місць

Підприємець:

  • заснував одну або кілька компаній, завдяки чому з'явилися як мінімум 2 нових робочих місця з повною зайнятістю для постійних резидентів або громадян Великобританії, або
  • взяв участь у розвитку існуючої компанії проінвестувавши її і, тим самим, створив 2 додаткових робочих місць з повною зайнятістю для постійних резидентів або громадян Великобританії.

Якщо підприємець перебуває в країні по візі Tier 1 (Підприємець), робочі місця повинні бути створені не менше 12 місяців тому.

20 балів

Рівень володіння англійською мовою

Вважається доведеним при отриманні першої візи, повторно доводити не потрібно

10 балів

Засоби для забезпечення проживання

Підприємець має достатньо коштів для забезпечення проживання на території Великобританії в розмірі 800 фунтів стерлінгів на головного заявника і по 533 фунта стерлінгів на кожного члена сім'ї, розміщені на рахунку підприємця не пізніше, ніж за три місяці до подачі заяви в Home Office.

10 балів

Детальніше про створення нових робочих місць:

  • Робота з повною зайнятістю на увазі роботу 30 годин в тиждень. Так само може бути зараховано створення робочих місць з частковою зайнятістю.
  • Створені робочі місця повинні відповідати законодавству Великобританії, що регулює трудові відносини; не обов'язково повинні призначатися для певної кількості працівників - в різні періоди часу створені посади можуть займати різні співробітники; загальна тривалість існування робочих місць не обов'язкова повинна складатися з одного періоду.
  • Бали можуть бути нараховані тільки за найнятих працівників, не за приватних підприємців, найнятих на контрактних умовах. Так само бали не будуть нараховані, якщо найняті співробітники не є постійними резидентами або громадянами Великобританії.

Вид на проживання (Indefinite Leave to Remain) і громадянство

Залежно від рівня інвестицій ПМЖ можна отримати через три роки після в'їзду до Великобританії, якщо було створено від 10 робочих місць або інвестовано в бізнес від £ 5 млн. В інших випадках за ПМЖ можна звертатися через 5 років проживання у Великобританії за умови, що підприємець чи не знаходиться за межами країни більше 180 днів на рік. Громадянство можна отримати через рік після отримання ПМЖ.

Вартість програми імміграції до Великобританії для підприємців:

5 790 доларів США. Оплачується в два етапи: 60% при оформленні договору і 40% після підготовки повного пакету документів для надання в компетентні органи Великобританії для отримання необхідних дозволів і виїзних віз. У вартість входить аналіз, підготовка, переклад і завірення всіх документів і консультації по всім діям, пов'язаним з оформленням виїзних віз, ПМЖ і громадянства. Держмита, вартості авіаквитків, послуги з придбання комерційної і житлової нерухомості та інші витрати, пов'язані з початком вашого нового життя у Великій Британії, оплачуються окремо.

Ви також можете оплачувати не весь імміграційний пакет, а якісь окремі послуги з цими цінами , Якщо ви впевнені, що зможете щось зробити самі.

Державні збори:

  • Перша віза: £ 840 за підприємця і кожного члена сім'ї
  • Отримання продовження візи FLR: £ тисячі п'ятьдесят-один за підприємця і по £ 788 за кожного члена сім'ї
  • Отримання ПМЖ ILR: £ тисячі п'ятьдесят-один за підприємця і по £ 788 за кожного члена сім'ї
  • Отримання громадянства: £ 874 за підприємця і кожного члена сім'ї + £ 80 за кожного - збір за церемонію.

Терміни оформлення первинної візи Tier 1 (Entrepreneur) 6 - 12 місяців, в залежності від відповідності підприємця вимогам програми.

Ми пропонуємо індивідуальний підхід до Ваших вимог:

  • Безкоштовна і правдива первісна оцінка;
  • Допомога в підготовці, перекладі і засвідченні всіх необхідних документів;
  • Допомога в правильному оформленні анкет, подача документів у відповідні організації Великобританії, оплата відповідних зборів;
  • Допомога в оформленні всіх дозволів, продовження перебування і отриманні громадянства;
  • Допомога в пошуку або придбанні житла, зустріч в аеропорту, вирішення питань з утворенням ваших дітей і іншими соціальними питаннями.

І останнє, читаючи вимоги за критеріями і підраховуючи бали - не судіть себе занадто суворо, краще надішліть нам заявку або проконсультуйтеся у координатора.

Новости