Босоніжки Casadei (Касадо) арт 4097368 ПОМАРАНЧЕВИЙ / W15093099780 купити в інтернет магазині, колір помаранчевий, ціна і фото

Вам можуть сподобатися Всі товари Casadei

Історія Casadei почалася з невеликої майстерні, весь виробничий процес в якій відбувався вручну. Це сталося в 1958 році, коли сімейна пара Казадей (Квінто і Флора Казадей) заснувала невелику компанію з виробництва взуття, назвавши ЕЕВ свою честь. Наполеглива праця і відмінна якість продукції зіграли свою роль - вже через кілька років взуття Casadei починає експортуватися за кордон, в тому числі і США.Casadei. І до цього дня Casadei залишається одним з найпривабливіших брендовдля справжніх модниць. Цю взуття відрізняє дуже незвичайний і екстравагантний дизайн, що полягає в обов'язковій наявності високого каблука (часом він є навіть у зовсім полегшених моделей). Вся вона як і раніше проводиться в Італії, прічемпроізводственний процес багато в чому залишився ручним.

Вся вона як і раніше проводиться в Італії, прічемпроізводственний процес багато в чому залишився ручним

Casadei - італійський взуттєвої бренд, який став синонімом сміливості і екстравагантності. Під цим брендом випускається взуття та аксесуари класу люкс. Велика частина асортименту Casadei до цих пір проводиться вручну і обмеженим тиражем, а кожна модель відправляється в певний район лімітованою кількістю, завдяки чому кожна жінка відчуває себе унікальною і неповторною. Casadei особливу увагу приділяють правильній ергономіці, тому неймовірно елегантні і сексуальні туфлі ще й дуже зручні. Відмінною рисою бренду є витончені сталеві каблуки, сміливий дизайн і розкішні ексклюзивні матеріали.

бренд: Casadei . Артикул магазину: W15093099780 Колір: помаранчевий. Матеріал верху: шкіра натуральна. Матеріал підкладки: шкіра натуральна. Матеріал устілки: шкіра натуральна. Матеріал підошви: шкіра натуральна, гладка. Висота каблука: 16 см. Колір і обтягування каблука: помаранчевий, чи не обтягнутий. Місцезнаходження логотипу: устілка, підошва. Країна дизайну: Італія. Країна виробництва: Італія. Параметри вироби: для розміру 38/38: товщина платформи 4,5 см, ширина носка устілки 8 см, довжина устілки 24,5 см.

Новости