Доставка збірних вантажів по Росії дешево жд вагонами

  1. Чим вигідна перевезення вантажів залізничним транспортом ТОВ «Фенікс Груп»
  2. Переваги Фенікс Груп в доставці збірних вантажів по Росії
  3. ТОВ «Фенікс Груп» пропонує:
  4. Перевезення негабаритних вантажів залізничним транспортом.
  5. Мультимодальні перевезення по РЖД.
  6. Різновиди використовуваних нами вагонів:

Доставка збірних вантажів по Росії дешево обходиться замовникові. При перевезенні дрібних партій підприємець не сплачує повітря, як при наймі фури. Адже часто її завантажують частково, а платять за повним тарифом.

Збірні контейнерні перевезення вигідніше. Контейнер оплачує не одна людина, а все що перевозять в ньому товар люди або організації. Через ефективного використання обсягу (там практичні немає порожнечі) вартість перевезення жд вагонами набагато знижується.

Столична транспортна компанія «Фенікс Груп» 10 років займається залізничними перевезеннями по Росії. Навіть в надзвичайно віддалених містах, включаючи Владивосток і Хабаровськ, Якутськ і Нерюнгрі, працюють представники компанії.

Чим вигідна перевезення вантажів залізничним транспортом ТОВ «Фенікс Груп»

Оформляти замовлення на доставку вантажів в Фенікс Груп залізницею вигідно з наступних причин:

  • У розпорядженні клієнта велика різноманітність вагонів: суцільнометалеві піввагони і криті, платформи для перевезення контейнерів, а також поштово-багажні, де вантажу забезпечені оптимальні умови перевезення. Це дозволяє підібрати потрібний вид рухомого складу і виключити пошкодження вантажу в дорозі від динамічних навантажень або погодних умов.
  • Для перевезення доступні будь-які обсяги. Вони практично необмежені. Але якщо замовлених вагонів все одно не вистачає, оформимо додаткові, поки повністю не розмістимо товар.
  • Перевозимо в будь-яку погоду. Доставка збірних вантажів по Росії залізничними вагонами не залежить від природних катаклізмів. Це гарантує своєчасну доставку в місце призначення. Подібним якістю не зможе похвалитися жоден вид вантажоперевезень.

Приказка про погані дороги в Росії справедлива, але не застосовується до залізничного полотна. В деякі райони країни доставити вантаж цілим по-іншому не можна. Там немає прийнятного за вартістю і безпеки шляхом, крім залізничного.

Вартість доставки збірного вантажу за деякими напрямками:

Москва - Хабаровськ (склад-склад) 25 руб / кг 4800 руб / м3 Москва - Владивосток (склад-склад) 30 руб / кг 5250 руб / м3 Москва - Южно-Сахалінськ (склад-склад) 35 руб / кг 6500 руб / м3 Москва - Петропавловськ-Камсатскій (склад-склад) 37 руб / кг 7500 руб / м3 Москва - Магадан (склад-склад) 38 руб / кг 8000 руб / м3

Переваги Фенікс Груп в доставці збірних вантажів по Росії

Безпека в дорозі і швидкість. Вагони охороняються, тому про злодіїв і вандалів не хвилюйтеся. Страхуємо товар. На час перевезення даємо особистого менеджера, який в курсі що відбуваються в дорозі подій. Відправляємо СМС, коли вантаж прибуває на склад або станцію.

Якщо необхідно збільшити швидкість залізничні перевезення, перецепляем вагони до пасажирських поїздів. Вони їдуть швидше і не стоять під пропуском. У порівнянні з товарняками мають підвищений пріоритет. В результаті термін доставки знижується в 3 рази.

В результаті термін доставки знижується в 3 рази

ТОВ «Фенікс Груп» пропонує:

  • Доставку збірних вантажів по Росії дешево,

так як використовуємо залізничний транспорт. Його корисна площа завантажена ефективніше. Це знижує собівартість перевезення і цінник для клієнта.

  • Перевезення негабаритних вантажів залізничним транспортом.

Деякі об'єкти через підвищених розмірів і ваги не можна перевезти інакше. Сюди відносяться: будівельна техніка, верстати, комбайни і так далі.

  • Мультимодальні перевезення по РЖД.

Необхідні, коли кінцевий пункт розділений з місцем відправлення морем, наприклад Камчатка, Магадан або Сахалін. В цьому випадку веземо по залізниці до крайньої станції, перенавантажуємо і далі пливемо.

Транспортна компанія збірні вантажі по Росії доставляє «до дверей» замовника. Клієнту залишається забрати вантаж у себе на складі. Решта - наша справа: доставляємо на станцію, завантажуємо вагони, перевозимо, розвантажуємо, зберігаємо на своїх складах або відразу доставляємо клієнту на об'єкт. Термін зберігання в Фенікс Груп - 5 днів (безкоштовно), інші пропонують лише 3.

У нас немає паперової тяганини. Документи оформляємо за 15-30 хвилин як на перевезення, так і при здачі вантажу замовнику.

Щоб зробити   замовлення на доставку вантажу залізничним транспортом   по Росії, телефонуйте 8 (499) 409-71-12 Щоб зробити замовлення на доставку вантажу залізничним транспортом по Росії, телефонуйте 8 (499) 409-71-12. Однак простіше (і дешевше) скористатися кнопкою «Зворотній дзвінок». Вона розташована у верхній частині сторінки (праворуч). Натисніть її і заповніть дані. Через 10 хвилин вам зателефонують.

Різновиди використовуваних нами вагонів:

Поштово-багажні вагони - призначені для перевезення збірних вантажів в поштово-багажних і пасажирських складах, що має на увазі фіксований графік руху і високу швидкість доставки.

Швидкість доставки - багажна.

Також здійснюємо доставку вантажу швидким поїздом «Росія» з Москви до Хабаровська і Владивостока.

Суцільнометалеві вантажні вагони (ЦМГВ Вагони) - призначені для перевезення спецтехніки, збірних вантажів, автомобілів, обладнання, а також негабаритних та великовагових вантажів у вантажних складах Суцільнометалеві вантажні вагони (ЦМГВ Вагони) - призначені для перевезення спецтехніки, збірних вантажів, автомобілів, обладнання, а також негабаритних та великовагових вантажів у вантажних складах.

Швидкість доставки - вантажна.
Швидкість доставки - вантажна Контейнери (20ф / 40ф) - призначені для перевезення збірних вантажів у вантажних складах. Даний спосіб дозволяє доставити вантаж клієнта зручним способом - «від дверей до дверей» без додаткових перевантажень.

Швидкість доставки - вантажна.

Новости