Джинси-бойфренди, як і з чим носити?


Джинси-бойфренди куди більше схожі на річ з чоловічого гардероба: вони досить вільно сидять на фігурі, при цьому не надто теліпаючись, при цьому штанини у них трохи підвернути. Найчастіше такі джинси часто прикрашають декоративні потертості і прорізи. Незважаючи на «чоловічий» стиль, ці джинси можуть виглядати на дівчині дуже і дуже стильно.
Звичайно, головне тут - не переборщити і вибрати ідеально підходящу для себе модель, яка не зробить образ надто мужоподібним, зберігши елегантну недбалість, якій намагаються домогтися, надягаючи джинси-бойфренди. Безсумнівно, варто дотримати деякі правила при носінні цих джинсів. Так з чим же все-таки їх носити? Джинси-бойфренди куди більше схожі на річ з чоловічого гардероба: вони досить вільно сидять на фігурі, при цьому не надто теліпаючись, при цьому штанини у них трохи підвернути
По-перше, потрібно розібратися, дівчатам з яким типом фігури вони підійдуть найбільше. Власниці високого зросту і худенькою фігури можуть сміливо купувати їх: мішкуватий вид «бойфрендів» дозволить візуально додати обсяг там, де є його найменше (на стегнах). Такі джинси здатні візуально вкоротити, підкресливши недоліки; саме тому вибирати їх варто з особливою обережністю.
Врівноважити зовнішній вигляд «бойфрендів», зробивши їх трохи менше «чоловічими» можна за допомогою жіночного «верху», який збалансує вигляд і дозволить виглядати стильно і привабливо. Так, досить виграшно з джинсами-бойфрендами будуть виглядати різні жіночні блузки або легкі в'язані кофтинки з відкритими плечима.
І, звичайно ж, такий жіночний «верх» вимагає відповідної взуття. Тут краще вибирати акуратні туфельки на шпильці або танкетці.
Втім, не біда, якщо жіночність - не самий улюблений образ; «Бойфренди» також виграшно виглядають зі звичайними футболками або майками, толстовки і «безрозмірними» светрами. Втім, тут теж необхідно вибрати правильне взуття, яка вдало завершить образ: наприклад, кеди або мокасини.
Що до верхнього одягу, тут найкраще підійде шкіряна куртка, подовжений піджак, який доходить до середини стегна, або ж пальто трохи вище або нижче коліна.
Стильний ремінь також допоможе стати образу більш завершеним. Підбирати ремінь потрібно того ж кольору, що і взуття, тоді вийшов ансамбль буде виглядати модно, цікаво і завершено.
Слід також пам'ятати, що при об'ємних джинсах всі інші елементи гардероба повинні сидіти точно по фігурі, облягаючи її. Яскравий, правильно підібраний макіяж додасть образу пікантності.
При виборі джинсів-бойфрендів не слід орієнтуватися на чоловічі моделі, приміряючи джинси свого хлопця. «Бойфренди» шиються виключно для дівчат, і це значить, що сидіти вони повинні ідеально, незважаючи на загальну невелику мішкуватість, яка повинна підкреслювати жіночність стрункої дівчини, а не приховувати її. Так що варто вибирати джинси строго по своїй фігурі, щоб вони ідеально сиділи в талії і не провисали ззаду.

Так з чим же все-таки їх носити?

Новости