Гороскоп на тиждень з 27 листопада по 3 грудня 2017 року

  1. Овен Овнам на цьому тижні зірки радять ставити перед собою цілі і методично їх домагатися. Ви зможете...
  2. Близнюки
  3. рак
  4. Лев
  5. Діва
  6. ваги
  7. Скорпіон
  8. Стрілець
  9. Козеріг
  10. Водолій
  11. риби

Овен

Овен

Овнам на цьому тижні зірки радять ставити перед собою цілі і методично їх домагатися. Ви зможете досягти успіху, якщо будете осмислено прагнути до чогось. Покращаться відносини з людьми, яких ви поважаєте і до думки яких завжди прислухаєтеся. Наприклад, якщо батько є для вас авторитетною фігурою, то його роль у вирішенні деяких ваших проблем в цей період значно зросте. Тим часом друга половина тижня складається несприятливо для далеких поїздок і врегулювання юридичних проблем. Намагайтеся не робити вчинків в обхід існуючих законів. Зверніть особливу увагу на збереження вашої репутації.

Телець

Телець

РЕКЛАМА

Тельців на цьому тижні, можливо, буде чекати криза в особистому житті. Ваші взаємини з коханою людиною можуть втратити ніжність і тактовність і перейдуть виключно в площину тваринних інстинктів. Постарайтеся запобігти подібному розвитку подій, оскільки це загрожує гострими конфліктами, аж до розриву відносин. Нові романтичні зв'язку на цьому тижні можливі, але вони будуть досить конфліктними і навряд чи протримаються протягом тривалого часу. Ваша схильність до різкого і необачність поведінки може призвести до травм. Також це досить непростий час для вибудовування відносин з дітьми: вони можуть вести себе агресивно, капризно. Тим часом цей період підходить для подорожей і навчання.

Близнюки

Близнюки

Для Близнюків, які перебували у шлюбі, цей тиждень стане справжнім випробуванням на міцність. Кохана людина своїм конфліктним і агресивною поведінкою може всіляко розхитувати ваш союз. Ви навряд чи знайдете що цьому протиставити, оскільки будете позбавлені будь-якої ініціативи. На цьому тлі зірки не радять вам затівати ремонт в квартирі, перестановку меблів або генеральне прибирання, в яку передбачається залучити всіх членів сім'ї. Це може тільки погіршити конфлікт. Тим часом на цьому тижні настає сприятливий час для оформлення іпотечного кредиту на покупку квартири або земельної ділянки.

рак

рак

Ракам зірки радять на цьому тижні приділити особливу увагу своєму здоров'ю. Ваш енергетичний потенціал може ослабнути, що зробить вас легкою здобиччю вірусних інфекцій. Саме тому слід посилити заходи профілактики. Не варто при цьому нехтувати народними методами: часником, медом, чаєм з малиновим варенням або імбиром. Рівень працездатності в цей час буде знижений, тому не слід перенапружуватися на роботі. Намагайтеся більш економно витрачати свої фізичні сили. Якщо ви перебуваєте в шлюбі, то навряд чи залишитеся без уваги з боку коханої людини. Подружні стосунки зараз будуть розвиватися досить гармонійно. В середині тижня вас можуть запросити в гості на весілля або на якесь інше урочистий захід.

РЕКЛАМА

Лев

Лев

Левам зірки радять використовувати цей тиждень для врегулювання розпорядку дня. Складіть собі оптимальний графік і починайте йому слідувати. Особливість цього тижня полягає в тому, що в цей період ви зможете набагато швидше виробити в собі потрібні звички. Те ж саме стосується і відмови від шкідливих звичок: куріння, вживання алкоголю. У вас вийде набагато швидше позбутися від подібних залежностей. Якщо ви азартна людина, то зараз вам буде непросто впоратися з тягою до гри на гроші. У другій половині тижня утримайтеся від покупки подарунка коханій людині: ваш вибір навряд чи йому сподобається.

Діва

Діва

На цьому тижні Діви зможуть розкрити в повній мірі свої таланти. Швидше за все, цей тиждень стане розквітом ваших творчих здібностей. Краще за все ви будете почувати себе у вільній обстановці, коли немає ніяких обмежень і можна робити все, що захочеться. Однак домогтися таких умов буде непросто. Не виключено, що вдома атмосфера стане напруженою. Можливо, до вас будуть пред'являти претензії з приводу будь-яких невиконаних обов'язків. Постарайтеся зробити все можливе, щоб не спровокувати конфлікт в родині. Тим часом це сприятливий час для спілкування з коханою людиною, а також відвідування концерту улюбленого виконавця. Це принесе вам радісні емоції і натхнення.

ваги

ваги

Терезів на цьому тижні чекає багато контактів зі знайомими, проте навряд чи це спілкування буде приємно і корисно. Можливо, вас спробують втягнути в чужі справи, де ви повинні будете виступити в якості посередника в суперечці. Постарайтеся уникати подібних ситуацій: швидше за все, ваша думка доведеться іншим людям не до смаку. Не слід в цей період заводити нові знайомства, тим більше з людьми, які щось приховують від вас або просто ведуть себе досить дивно. Набагато краще провести цей час в колі сім'ї, в оточенні рідних і близьких. Проявіть турботу про старших родичів, поцікавтеся, чи потребують вони вашої допомоги. Це гарний час для благоустрою свого будинку.

Скорпіон

Скорпіон

На цьому тижні у Скорпіонів може виникнути чимало приводів для занепокоєння щодо збереження свого рухомого майна. Не виключені поломки побутової техніки: наприклад, пилососа, кухонного комбайна, газової плити або мікрохвильовій печі. Можливо, доведеться витратити багато часу на те, щоб привести цю техніку в належний стан. Тим часом це вдалий час для поїздок і нових знайомств. Спілкування з оточуючими людьми буде у всіх сенсах приємним. Ви зможете примиритися з сусідами, родичами, далекими знайомими. Успішно складеться навчання.

Стрілець

Стрілець

Для людей, народжених під знаком Стрільця, на цьому тижні не кращим чином буде визначатися обстановка на роботі, тому що ці дні не годяться для з'ясування відносин, адже кожна зі сторін буде схильна відстоювати лише свої власні інтереси. Також зараз теж можуть повести себе вкрай неадекватно Ваші близькі і улюблені люди. А дітей краще взагалі залишити в спокої, так як всі Ваші моралі будуть лопатися як мильні бульбашки. У цей період Вам доведеться змиритися з усіма цими тимчасовими труднощами.

Козеріг

Козеріг

На цьому тижні Козероги зможуть поглянути на себе з боку. Можливо, раніше ви себе недооцінювали. Тепер же настав час для зміни такого стану речей. Почніть зі свого зовнішнього вигляду: поміняйте стиль одягу, зачіску, манеру поведінки. Пам'ятайте, що немає межі досконалості. Ви належите до того типу людей, які з роками стають ще більш цікавими і привабливими. Тим часом в цей період вам, швидше за все, доведеться зіткнутися з перешкодами. Не виключено, що таємні недоброзичливці спробують опорочити вашу репутацію. Найкраще - проігнорувати цей негатив, пройти повз нього, не зупиняючись.

Водолій

Водолій

Для Водоліїв дружба завжди була і буде важливою складовою життя. Але на цьому тижні ваші дружні стосунки можуть пережити ряд випробувань. Можливо, вчинки когось із друзів виявляться абсолютно несподіваними, що стане приводом для розглядів і переоцінки відносин. Також може спливти інформація про будь-які минулі події, про які раніше вам не було відомо. Перш ніж приймати важливе рішення, подумайте, доріг вам ця людина. Якщо так, візьміть паузу, спробуйте зрозуміти одного, поставивши себе на його місце. Цей тиждень має до духовних практик, вивчення таємничих і загадкових речей, опрацювання власних психологічних комплексів.

риби

риби

На цьому тижні Риби часто будуть ловити себе на думці, що їм вдається передбачити хід розвитку подій. І дійсно, посилення вашої інтуїції буде в першу чергу пов'язано з проявом дару передбачення. Це прекрасний час для спілкування в компанії друзів. Зростає роль інтернету в вашому житті. Ви можете виявитися втягнутими в захоплюючу дискусію на якомусь форумі або в соціальній мережі. Тим часом це не найсприятливіші дні для подружніх відносин. Може з'ясуватися, що у вас з пасією розрізняються уявлення про найбільш пріоритетних цілях і завданнях в життя.

Астрологія для всіх

РЕКЛАМА

Новости