Імміграція в Австралію

Австралія - країна з високим рівнем життя (2 місце серед всіх країн світу)

Австралія - країна з високим рівнем життя (2 місце серед всіх країн світу). В якості порівняння, США займає 4 місце, Канада - 6. В Австралії високий рівень зарплат і хороша соціальна захищеність. Останнім часом Австралія стала дуже привабливою для імміграції. Саме тому багато хотіти отримати ПМЖ до Австралії. Також часто до нас звертаються з питання еміграція в Австралію, що на наш погляд не зовсім коректно тому еміграція - це процес виїзду з країни, ми ж консультуємо з питань імміграції тобто в'їзду в країну, в даному випадку в Австралію.

Професійна імміграційна програма Австралії спрямована на залучення в країну людей - фахівців своєї справи. Ця програма імміграції має вигідне відміну порівняно з іншими, тому що ви не повинні мати австралійських родичів або підписаний трудовий контракт з роботодавцем в Австралії для того що б у вас була віза в Австралію.

Необхідний мінімум, який у Вас повинен бути - вищу або середню-спеціальну освіту плюс досвід роботи по затребуваною в Австралії спеціальності, а також знання англійської мови на хорошому рівні. Маючи ці умови, Ви і Ваша сім'я можете розраховувати на отримання постійної австралійської резидентної візи. В австралійському розумінні сім'я - це чоловік і жінка і не перебувають у шлюбі діти до 18 років.

Департаментом імміграції Австралії розроблена система нарахування балів. За кожен оцінний пункт - вік, підтверджену кваліфікацію, досвід роботи, знання англійської мови і т.д. - нараховується певна кількість балів, які в сумі повинні бути не менше ніж поточний прохідний бал - 65.

Професійна імміграція в Австралію, по своїй системі програма професійної імміграції в Австралію схожа на канадську програму, але за деякими показниками має переваги. По-перше, список затребуваних спеціальностей в Австралії набагато більше. По-друге, не потрібно надавати докази фінансової спроможності у вигляді довідки з банку. І, по-третє, що не менш важливо, тривалість самого імміграційного процесу становить всього 6-12 місяців.

Основна незалежна і спонсорська постійна (субкласи 189 і 190) дають можливість отримати резидентну візу для постійного проживання в БУДЬ-ЯКОМУ місті / штаті Австралії. Відмінність спонсорської категорії від основної - в необхідності отримання спонсорства будь-якого штату Австралії. Більш детальну інформацію про спонсорську постійної категорії Ви можете прочитати в розділі SNV .

Спонсорська регіональна категорія (субклассов 489) дозволяє отримати тимчасову 4-х річну візу і виїхати в один з регіонів Австралії (Велика частина австралійської території, крім таких великих мегаполісів, як Сідней, Мельбурн, Перт і Брізбан). Через 2 роки проживання у Вас буде можливість отримати постійну резидентну візу. Більш детально дізнатися про те, що таке спонсорська регіональна віза в Австралію, Ви можете ознайомитися в розділі SNSV .

Департамент імміграції Австралії розробив наступні основні вимоги для потенційних іммігрантів:

  • Вік - до 45 років.
  • Знання англійської мови - іспит IELTS мінімум на 6 балів за чотирма категоріями (читання, письмо, сприйняття на слух, мова).
  • Кваліфікація - Ваша спеціальність повинна входить в список затребуваних австралійських професій SOL (The Skilled Occupations List).

Ці 3 умови повинні бути забезпечені всіма потенційними іммігрантами незалежно від того, скільки балів набрано. Якщо хоча б один з наведених вище пунктів відсутня, Ви не зможете претендувати на отримання імміграційної візи.

Крім того, до потенційних іммігрантів пред'являються вимоги по відсутності захворювань. В самому кінці імміграційного процесу Вам вишлють запит на проходження медкомісії. Вас будуть перевіряти на наявність небезпечних інфекційних захворювань і хвороб, що потребують лікування вартістю понад 5000 AUD на рік. Практика показує, що перешкодою для імміграції можуть бути такі хвороби як туберкульоз, рак, СНІД і деякі інші інфекційні захворювання.

Також Ви і члени Вашої сім'ї не повинні бути суджені. Як доказ Ви повинні будете надати довідки про несудимість, для того що б у вас потім була віза в Австралію

Бальна система і оцінка шансів для імміграції до Австралії

Офіційна система підрахунку балів по професійної імміграційної категорії приведена в розділі оцінка шансів .

Ви можете БЕЗКОШТОВНО оцінити шанси Вашої родини на імміграцію за допомогою нашого консультанта!Для цього, будь ласка, скачайте оціночну анкету по цьому посиланню , Заповніть та надішліть Олексію Ушакову.
Якщо Ви з якихось причин не отримали відповідь на надіслану Вами анкету протягом 3-х робочих днів, будь ласка, зв'яжіться з нашим фахівцем з імміграції.Цілком можливо, ми не отримали Вашу анкету, або у Вас немає шансів.

Витрати по професійної категорії імміграції до Австралії

Ви можете вибрати для себе один з 2-х варіантів супроводу Вашої імміграційної процесу:

1-й варіант: Супровід Вашої справи фахівцем агентства "Центральне" (партнерська мережа "Гольфстрім")

  • надання нашій добірки матеріалів про життя в Австралії в електронному вигляді (корисна інформація про пошук роботи, оренді і купівлі житла, практичному житті в Австралії і т.п.);
  • надання матеріалів для складання мовного іспиту IELTS (докладний опис самого іспиту, відгуки та рекомендації склали іспит, більше 20 підручників для підготовки до IELTS з аудіодоріжками і т.п. - всього понад 1,3 Gb інформації в електронному вигляді);
  • повний супровід при підтвердженні Вашої кваліфікації в австралійській організації;
  • підготовка та реєстрація Вашої заяви EOI за програмою SkillSelect ;
  • допомога в підготовці документів для подачі імміграційної заяви після схвалення EOI;
  • заповнення імміграційної он-лайн анкети 1276, а також форми 80;
  • надання докладних матеріалів і інструкцій по проходженню медкомісії;
  • консультації про порядок оформлення виїзних документів.

Вартість повного супроводу Вашої справи фахівцем агентства "Центральне" по всьому імміграційному процесу становить 990 євро. Оплата наших послуг здійснюється поетапно: 590 євро на самому початку процесу при укладенні договору, решту 400 євро - після успішного підтвердження вашої кваліфікації в Австралії, перед подачею заяви EOI.

2-й варіант: Супровід Вашої справи австралійським ліцензованим імміграційним агентом. До перелічених вище (за першим варіантом роботи) послуг додаються:

  • контроль і коригування анкет і документів, що подаються в усі австралійські організації на всіх етапах імміграції, з боку австралійського імміграційного агента;
  • переклад стандартного пакету документів на англійську мову;
  • сканування і підготовка документів в електронному вигляді (у імміграційний центр документи подаються саме в електронному вигляді);
  • ведення Вашої справи в підтверджує організацією, спілкування з австралійськими чиновниками;
  • допомога в оплаті мита в австралійські організації (при підтвердженні кваліфікації та подачі заяви в імміграційний центр);
  • ведення Вашої справи в імміграційному центрі, спілкування з австралійськими чиновниками, вирішення поточних, в тому числі складних питань;
  • контроль розгляду Вашої справи в імміграційному центрі для виключення необґрунтованих затримок;
  • допомога в адаптації по приїзду до Австралії (консультації в офісі або по телефону з приводу відкриття банківського рахунку, оформлення Мedicare, отримання ІПН та інших основних первинних кроках).

Ваш австралійський ліцензований імміграційний агент - Марина Матюшенко. Номер реєстрації в MARA - 0324792.

Марина не просто ліцензований імміграційної агент, але ще й професійний юрист. Вона має ступеня бакалавра юриспруденції в Далекосхідному державному університеті і в Університеті Нового Південного Уельсу, Австралія.

Крім того, Марина акредитована в якості професійного перекладача в австралійській організації NAATI. Своїм клієнтам з республік колишнього СРСР Марина надає безкоштовні послуги з перекладу стандартного комплекту документів в ході імміграційного процесу.

Професійні знання двох систем права і акредитація перекладача дозволяють Марині забезпечити повний контроль проходження імміграційного процесу, а саме: якісно підготувати документи з юридичної точки зору і виконати точний переклад на англійську мову.

Вартість повного комплексу послуг супроводу Вашої справи австралійським ліцензованим імміграційним агентом по всьому процесу - 4900 AUD (близько 3400 євро). Оплата послуг проводиться в 2 етапи: половина суми 2450 AUD (близько 1700 євро) - в момент укладення договору перед початком спільної роботи, що залишилася половину - після успішної оцінки Вашої кваліфікації в Австралії, перед подачею заяви EOI.

При виборі варіанту роботи з австралійським імміграційним агентом повну консультативну підтримку і спілкування з клієнтом здійснює візовий консультант агентства "Центральне" Олексій Ушаков. Наш девіз - завжди бути на зв'язку - Скайп, телефони МТС і Київстар. Докладні і чіткі інструкції по всім Вашим діям!

Додаткові витрати на імміграцію в Австралію

  • Державне мито - 3755 AUD (близько 2400 євро) за основного заявника, 1875 AUD (близько 1200 євро) за чоловіка / у, 940 AUD (близько 600 євро) за кожну дитину до 18 років.
  • Мито за підтвердження кваліфікації головного заявника - від 300 євро.
  • У деяких випадках пересилання документів по експрес-поштою - від 60 євро.
  • Послуги перекладача - близько 250 євро (при виборі варіанта роботи з Мариною цих витрат не буде).
  • Вартість мовного іспиту IELTS - 140-230 євро на людину в залежності від центру IELTS. У разі, якщо один з членів сім'ї старше 18 років, включених в заяву на візу, не здасть екзамен IELTS мінімум на 4.5 (середній бал), Вам необхідно буде заплатити 4885 AUD (близько 3400 євро) за його навчання англійській мові в Австралії на спеціальних курсах.
  • Медкомісія коштує приблизно 200 євро на кожного включеного в заяву члена сім'ї незалежно від віку.

Тривалість імміграційного процесу в Австралію з професійної категорії становить від 6 міс. до 1,5 років.

За програмою професійної імміграції в Австралію ми працюємо вже більше 18-ти років і є лідерами в цій галузі. В якості оцінки нашої роботи Ви можете подивитися відгуки наших клієнтів .

Більш детальну інформацію про Австралію і програмах імміграції в цю країну, підготовлену візовим консультантом партнерської мережі "Гольфстрім" Олексієм Ушаковим, Ви можете знайти по цьому посиланню .

З усіх питань імміграції в Австралію Ви можете звернутися до нашого консультанта - Олексію Ушакову:
E-mail: [email protected]
Skype: alexei
Тел .: +38 (044) 33-114-77, (050) 77-156-77, (063) 33-865-55, (067) 77-544-99
Адреса: м.Київ, вул. Б.Грінченка 4, 3-й поверх, офіс №6
Час роботи: з 10.00 до 19.00 в будні дні.

Новости