Костюм для випускного вечора

  1. Оптимальний фасон костюма
  2. Якого кольору повинен бути костюм
  3. Секрети вдалого вибору костюма для випускника
  4. Альтернатива є!
  5. аксесуари

Уже зовсім скоро пролунає останній дзвоник для тисяч школярів-випускників і студентів останніх курсів. Позаду важливий відрізок долі, а попереду все життя, наповнена багатьма радісними подіями, в числі яких і саме незабутнє - перший випускний бал. Уже зовсім скоро пролунає останній дзвоник для тисяч школярів-випускників і студентів останніх курсів

У добротному костюмі ви будете почувати себе впевнено і комфортно

Підібрати костюм для випускного вечора - це значить віддати данину традиціям і придбати хорошу і якісну річ, відповідну урочистості моменту. У той же час вона повинна бути модною, стильною і комфортною, адже в цей день доведеться витримати чималі моральні і фізичні навантаження - церемонію вручення дипломів, зворушливі вітальні промови і святкове гуляння.

Для юнаків вибір костюма стає не менш нагальною проблемою, ніж для дівчат вибір сукні. Який костюм вибрати, щоб постати справжнім франтом і змусити вчорашніх однокласниць і вчителів поглянути на вас по-іншому?

Оптимальний фасон костюма

Костюм для випускного вечора можна порівняти з обкладинкою для нового життя. Багато хто вибирає його з прогнозом на майбутнє, адже добротний і стильний костюм купують не на один рік.

Для майбутніх акул бізнесу, в силу віку не надто вгодованих, ідеальним варіантом стане приталений костюм з тонкої вовни з невеликим додаванням штучних волокон. Піджак може бути на двох або трьох ґудзиках, якщо бажаєте зробити свій образ більш вишуканим - візьміть костюм-трійку.

Темно-синій колір костюма - хіт сезону випускників

Для атлетичної фігури немає ніяких обмежень у виборі костюмного крою: завужені брюки, укорочений піджак будуть виглядати на ній ідеально, так само як і всі інші. Повненькі хлопцеві краще придбати костюм з прямими лініями спини і брюками класичної ширини. Низькорослим варто приділити увагу дотриманню пропорцій і не захаращувати образ зайвими деталями. Купуйте штани без складок, одворотів або манжет, які сидять високо на талії - це допоможе зробити ноги візуально довшими. Вузька вертикальна смужка малюнка тканини і її монохромність також сприяє тому, що ви будете здаватися вище.

Лише в якісному костюмі можна виглядати елегантно і дорого. До того ж тільки добре зшитий стильний чоловічий молодіжний костюм демонструє смак справжнього мачо.

Якого кольору повинен бути костюм

Колер костюма підбирайте відповідно до свого кольоротипу, орієнтуючись на колір шкіри, волосся і очей. Тоді він буде вам до лиця і представить вас в максимально виграшному світлі.

Тоді він буде вам до лиця і представить вас в максимально виграшному світлі

Теплий колір шоколаду добре підходить для атмосфери випускного вечора

Для карооких брюнетів знахідкою стане тепла гамма кориці і гіркого шоколаду. Демократична пастель сорочки підкреслить аристократичність рис обличчя. Саме тому варто віддати перевагу офіційній білосніжній сорочці сорочку кольору ванілі, слонової кістки або топленого молока. Посилити сприятливе враження допоможе краватка з натурального шовку в тон.

Нордичний тип чоловічої зовнішності і ніжний юнацький рум'янець на блідих щоках відмінно підкреслює сіро-блакитна палітра і глибокі відтінки синього. Білосніжна сорочка і темна краватка зроблять образ по-королівськи бездоганним.

Білосніжна сорочка і темна краватка зроблять образ по-королівськи бездоганним

Сріблясто-сіра палітра прикрасить будь-якого блондина

До яскраво-рудим волоссям гармонійно підійде костюм ненав'язливого пісочного, оливкового, волошковий кольору або кольору моху. Золотисто-рудий парубок буде виглядати респектабельно в костюмі відтінку тютюну, топленого молока, а також в пшеничному, сірому, карамельному. Залежно від кольору райдужної оболонки ваших очей до такого костюма підійде кремова, вершкова, біла, світло-рожева, персикова сорочка.

Краще не надягати костюм, який має точно такий же відтінок, як і ваше волосся - ви ризикуєте злитися з костюмом в єдине ціле і втратити виразність образу.

Секрети вдалого вибору костюма для випускника

Хороший костюм - це не просто данина моді, це запорука впевненості в собі. Нехитрі поради, які ви, звичайно, вже не раз чули, щоб гості відчували вибір костюма швидким і правильним:

Нехитрі поради, які ви, звичайно, вже не раз чули, щоб гості відчували вибір костюма швидким і правильним:

Правильний вибір аксесуарів допоможе зробити образ бездоганним

  • Купуйте костюм і сорочку свого розміру - всі доводи, що потрібно брати на виріст тут не працюють (і ніде не працюють!).
  • Костюм повинен сидіти як влитий - якщо у вас не зовсім стандартна фігура, зверніться в ательє, де вам підженуть і штани, і піджак за розміром.
  • Якщо бюджет, виділений на придбання костюма, невеликий, постарайтеся купити найкращий, який тільки можливий за ці гроші. Адже ви вже зараз закладаєте першу цеглинку свого майбутнього, і хтозна, може бути, саме ідеально підігнаний костюм сприятиме подальшим успіхам - вступу до вищого навчального закладу, престижному співбесіди і т. П.

Альтернатива є!

Далеко не всі випускники прагнуть в фінансові ділки - точно так же багато хто з них не сприймають класичний стиль костюма. В цьому випадку можна обмежитися покупкою брюк і піджака.

Прямі завужені брюки з одним защипом або зовсім без нього доповнюються акуратним чоловічим піджаком , Що не обтяженим надлишком додаткових елементів. Укорочена і приталені модель піджака з подовженими вузькими лацканами буде виглядати дуже стильно. Шляхетний синій колір буде дуже доречним.

Якщо ви не боїтеся вразити публіку своєю унікальністю, можна придбати фрак або смокінг. Незалежно від вибору одягу, вся вона повинна бути охайною і бездоганно відпрасованій.

аксесуари

Завершальним штрихом гармонійного образу є аксесуари: запонки, метелик або краватка, затискач для краватки, ремінь, нагрудний хустку, туфлі - оксфорди, броги, дербі.

Завершальним штрихом гармонійного образу є аксесуари: запонки, метелик або краватка, затискач для краватки, ремінь, нагрудний хустку, туфлі - оксфорди, броги, дербі

Варіанти поєднання кольорів взуття та костюма

Постарайтеся не економити на якості аксесуарів, так як вони здатні погубити ваш образ або зробити його блискучим.

Який костюм вибрати, щоб постати справжнім франтом і змусити вчорашніх однокласниць і вчителів поглянути на вас по-іншому?

Новости