Кращі MP3-плеєри: відгуки, огляди МП3-плеєрів, тести

Серед MP3-плеєрів велика різноманітність моделей, здатних порадувати як простого меломана, так і музичного естета. Експерти Product-test протестували найпопулярніші моделі, щоб з'ясувати всю правду про плеєрах і допомогти вам зробити правильний вибір.

Експерти Product-test протестували найпопулярніші моделі, щоб з'ясувати всю правду про плеєрах і допомогти вам зробити правильний вибір

Експерти Product-test.ru протестували найпопулярніші моделі MP3-плеєрів, щоб з'ясувати, який плеєр краще. Експерти оцінювали габарити і вага, якість звуку, час автономної роботи, ергономіку, комплектацію та пам'ять кожного пристрою. Особливу увагу було приділено тестів звуку. Якість звуку оцінювалося в два етапи: апаратно - в професійній студії звукозапису, за допомогою звукової карти M-AUDIO M-Track QUADВ і програмного забезпечення RightMark Audio Analyzer, а також експертною групою, що складається з професійних звукорежисерів. В ході наших тестів ми отримали несподівані результати:

  • Висока ціна не завжди означає гарне звучання MP3-плеєра: так, одним з кращих MP3-плеєрів в наших тестах став недорогий Explay M24 (Ціна близько 1290 руб.), Обігнавши деякі моделі Cowon і Sony . У нього широкий динамічний діапазон, нижні частоти, що відповідають за бас, і середні, де грають інструменти, звучать досить щільно і глибоко.
  • Також гарною якістю звуку порадували кілька недорогих моделей Digma - Digma D4 , Digma R1 , А дорогою плеєр Cowon iAudio 10 в звучанні залишає бажати кращого.
  • Розмір екрану не завжди впливає на якість картинки. Плеєр Digma D4 з великим дисплеєм і підтримкою Full HD відео, неприємно здивував наших експертів тьмяним екраном і неприродною передачею кольору. Sony NWZ-E583 , Навпаки, оснащений відносно невеликим дисплеєм, але при цьому у нього яскравий екран і природне перенесення кольорів.
  • Один з плеєрів компанії Apple - Apple iPod Shuffle (4th generation) - також несподівано показав погані результати в наших тестах. Плеєр звучить трохи гірше інших протестованих моделей iPod, до того ж у нього відносно слабка батарея - на максимальній гучності він пропрацював лише 6 годин.
  • В ході тестів батарей деякі тестовані моделі показали практично однаковий час роботи як на максимальній, так і на середній гучності, хоча у більшості пристроїв ці показники значно відрізняються. наприклад, плеєр Ritmix RF-3350 розрядився за 7 годин при тестуванні в двох режимах.

З детальними результатами тестів MP3-плеєрів, оглядами та відгуками про MP3-плеєрах звичайних користувачів ви можете ознайомитися в Рейтингу MP3-плеєрів . Розібратися в значенні найбільш важливих параметрів і вибрати плеєр, який підходить саме вам, допоможе Гід покупця .

З правилами використання представлених на сайті результатів тестів товарів ви можете ознайомитися тут .

Новости