Лейла Алієва

З Таршіенський храмовий комплекс дочки президента Азербайджану Ільхама Алієва на роду було написано блищати

З Таршіенський храмовий комплекс дочки президента Азербайджану Ільхама Алієва на роду було написано блищати. Що з'явилася на світ 3 липня 1985 року Лейла і зробила: блискучу освіту в Швейцарії і Великобританії і магістратура МГИМО, поезія, режисура - лише деякі з талантів волоокої брюнетки. Що вже говорити про блискучу партії, яку Лейла склав молодий віце-президент компанії Crocus Group і співак Емін Агаларов (їх весілля відбулася 30 квітня 2006 року).

Разом з чоловіком Лейла перебралася до Москви, де зайнялася громадською діяльністю - стала головним редактором глянцевого журналу «Баку» і взяла під своє крило Фонд Гейдара Алієва. Але частенько відлучалася зі столиці - відвідати родичів в Баку або подругу в Лондоні, на Венеціанська бієнале або в Лос-Анджелес, де 1 грудня 2008 роки народила хлопчиків-близнюків Алі і Мікаіла.

Саме «відрядженнями» Лейли багато хто пояснював горде самотність її чоловіка Еміна на вечірках в Першопрестольній. Сама Алієва пояснила все раз і назавжди 30 травня 2015 року, повідомивши в своєму Instagram, що давно став чистою формальністю шлюб закінчився офіційним розлученням.

У липні 2015 року Алієва удочерила вихованку одного з азербайджанських дитбудинків, дівчинку-сироту на ім'я Аміна.


Новости