Нестандартні рішення весільного плаття від японських дизайнерів

  1. Чуттєвість Stella de Libero
  2. Шик Yumi Katsura
  3. Ексцентричність Vera Wang
  4. Ніжність від LAZARO
  5. Вінтаж від Jim Hjelm
  6. Повсякденність від Carol Hannah Whitfield

Спостерігаючи за тим, як осінь початку розфарбовувати пейзажі за вікном, ми подумали: а чому б не підкинути таку ж ідею нареченим? Традиційні білі сукні вже порядком набридли, так що ми пропонуємо буйство фарб.

Японська мода завжди відрізнялася особливим поглядом на світ, який нас оточує, так що де, як не у азіатських дизайнерів, шукати яскраве головне плаття тижні. І ми знайшли його.

Саме це шикарне весільне бальне плаття завоювало першість. Навряд чи з цим посперечаєшся, адже такої розкоші ми раніше не зустрічали. Весь наряд декорований золотистими кольоровими аплікаціями, а який розкішний шлейф ... Що стосується колірної гамми, так вона дійсно небесна: блакитне небо, сіро-блакитні хмари і золотисті промені сонця.

Спостерігаючи за тим, як осінь початку розфарбовувати пейзажі за вікном, ми подумали: а чому б не підкинути таку ж ідею нареченим stella-dress.jp

Чуттєвість Stella de Libero

Весільні сукні Стелла де Ліберо (Stella de Libero) ввібрали в себе нескінченність досконалої японської філософії і стиль Марії-Антуанетти. Буяння фарб, пишність і багатошаровість об'ємних спідниць змусять ойкнути від захоплення не тільки наречену - володарку такого сукні, а й усіх гостей.

stella-dress stella-dress.jp stella-dress.jp stella-dress.jp stella-dress.jp stella-dress.jp stella-dress.jp

Шик Yumi Katsura

Японський дизайнер Ями Кацура (Yumi Katsura) створює не сукні, а шедеври. Дивлячись на них, важко посперечатися з цим. Не кожна наречена погодиться надіти таку розкіш, тим більше що коштує вона дуже дорого.

yumikatsura yumikatsura.com yumikatsura.com yumikatsura.com yumikatsura.com yumikatsura.com yumikatsura.com yumikatsura.com yumikatsura.com

Ексцентричність Vera Wang

Королева весільної моди Віра Вонг (Vera Wang) теж створила кілька нарядів для наречених, які хочуть відійти від звичних квітів.

verawang verawang.com

Якщо всі попередні варіанти вже дуже екстремальні, то ось більш класичні варіанти:

Ніжність від LAZARO

У колекції американського дизайнера LAZARO, який завжди використовує розкішні тканини, ніжні мережива і ручну вишивку, ми знайшли ще кілька королівських весільних нарядів в ніжних тонах.

jlmcouture jlmcouture.com jlmcouture.com

Вінтаж від Jim Hjelm

Вантажні тканини і розкішні сучасні силуети - це правило всіх весільних суконь, дизайн яких розробляє Jim Hjelm.

jlmcouture jlmcouture.com jlmcouture.com

Повсякденність від Carol Hannah Whitfield

Американський дизайнер-самоучка Carol Hannah Whitfield вважає, що дівчина в день весілля повинна бути не королівною, а звичайнісінькою жінкою в максимально простому вбранні.

carol-hannah carol-hannah.com

Ця добірка весільних суконь вийшла найяскравішою, а як по іншому, адже на дворі чудова яскрава пора - осінь.

Новости