Нові аромати 2012: стиль і витонченість

Всім відомо, що аромат жінки - це не тільки приємний букет і частина її іміджу, це гармонійна суміш запаху самої природи і її тіла Всім відомо, що аромат жінки - це не тільки приємний букет і частина її іміджу, це гармонійна суміш запаху самої природи і її тіла. У кожної жінки він індивідуальний і не завжди відповідає загальним принципам моди, тому завданням парфумерного мистецтва є доповнення природного пахощів жінки, доведення його до досконалості. Нові аромати цього року, зберігаючи колишню класичну спрямованість, доповнюються різними відтінками, допомагаючи жінці глибше відобразити свою сутність за допомогою запаху.

Вся сила любові і пристрасті

Не одне серце буде уражено чудовим ароматом парфумів Tresor Midnight Rose від Lancome . Таємничість і пристрасть, молодість і любов - все це втілена в парфум, насиченому запахом загадкових французьких ночей. Надзвичайну солодкість і ніжність букету надають ноти троянди, півонії і жасмину, а кедр і мускус закріплюють стійкий запах парфумерного пишноти.

Уже набирає популярність готується аромат від відомого будинку Givenchy під назвою Dahlia Noir. Він уже отримав статус доленосного квітки пристрасті, який тягне і манить. Володарками цього досить різкого аромату стануть сильні і загадкові жінки. Не обійшлося тут і без легкого відтінку романтичності. В основі цієї досить складної композиції лежать чудові відтінки рожевого перцю, сандалового дерева, ванілі, а також фруктові і квіткові нотки, серед яких слід виділити мімозу, троянду і мандарин.

Новий аромат від Calvin Klein під назвою Forbidden Euphoria відрізняється від свого попередника витонченого аромату Euphoria особливими відтінками сексуальності і пристрасті. В основі аромату лежать фруктові мотиви і кашемірове дерево, доповнені нотками орхідеї і жасмину, що додає образу його власниці особливу загадковість, непередбачуваність і легке відчуття любовної ейфорії.

Найбільш вдалим і модним ароматом у Versace вважається представницький Vanitas. Завдяки яскравому різкого запаху, аромат чітко визначає багатогранність жіночої натури. В основі композиції лежать цитрусові і квіткові відтінки. Також в парфум присутні романтичні мотиви.

До появи у світ готується перший аромат від королеви гламуру Dita Von Teese. До складу спокусливого і таємничого Femme Totale увійшли півонія, жасмин і троянда на основі сандалового дерева. Новинка так і манить своєю ніжністю і сексуальністю. Другим не менш цікавим ароматом є Eau de Dita, в композиції якого немає ні фруктових, ні квіткових відтінків. Тут відсутній навіть ваніль. Ходять чутки, що в складі новинки лежать якісь невідомі компоненти і, можливо, феромони.

Відразу три нових аромату випустить в 2012 році відомий бренд Loewe . Новинки отримають назви Agua de Loewe for her, Agua de Loewe for him і Quizás, Quizás, Quizás Pasión. Перші два аромати призначені для закоханих. Вони не позбавлені темпераменту і вишуканості, а півонія, сандал і фіалка надають їм трохи ніжності і свіжості. Більш пристрасний і яскравий третій аромат. Він наповнений насиченим смаком червоної ягоди і мандарина.

Свято гармонії і вишуканості

Безумовно, знайде популярність жіночний, витончено-ніжний аромат від Calvin Klein під назвою Sheer Beauty. Принадна і обволікає свідомість райдужними фарбами композиція побудована на відтінках червоної ягоди, жасмину і бергамота. Sheer Beauty свіжий, ненав'язливий, актуальний і привабливий.

Нова версія колись шалено популярного Diorling від відомого бренду Dior обіцяє стати не менш відомою. Оновлений парфум наділений все тієї ж англійської витонченістю і манірністю, але бергамот і жасмин дозволять трохи згладити холодні відтінки вишуканості.

Відмінний сюрприз для справжніх цінителів прекрасного підготував бренд Versace. Композиція новинки під назвою Yellow Diamond повітряна, дуже ніжна, але все-таки не позбавлена ​​хвилюючих мотивів мімози і лілії, майстерно підкреслених лимоном і бергамотом. Всі складові ароматної пірамідки дозволяють зробити запах дуже приємним і досить легким.

У дусі сучасності У дусі сучасності

Насичений пристрасний аромат Dahlia Noir від Givenchy безсумнівно стане хітом сезону 2012 року. Нотки ванілі, мімози і рожевого перцю роблять запах стильним, що дарує відчуття свободи і незвичайною енергетики.

Найбільш вдалим з нових ароматів від Roberto Cavalli вважається «I Love Her». Назва парфуму визначає свою володарку. Жінка, яка вибрала I Love Her, рішуча і смілива, дорожить власним неповторним стилем. Основа аромату насичена яскравим поєднанням мускусу, кедра і сандалового дерева, з доповненням легких фруктових і ванільних відтінків.

Величезній кількості молодих і активних жінок і дівчат припаде до душі новий потужний, експресивний і неймовірно сексуальний аромат Golden Delicious від Dkny . Завдяки поєднанню апельсина і яблука, а також основи у вигляді суміші конвалії і ванільною орхідеї, здається, що кожна крапля духів має особливе любовним магнетизмом.

Унікальним за своїм складом і відтінкам запаху є Body від Burberry . Абсент відкриває досить різку композицію, але нотки ванілі, троянди і сандалового дерева поступово пом'якшують букет і створюють загальний настрій досить приємного очікування. В кінцевому підсумку все ж перемагає чуттєвість, любов і пристрасть.

Новости