Новини магазинів: Fott, Second Friend Store, Zara Home, Uniqlo, «КМ20»

H & M, Mango, Zara Home   www

H & M, Mango, Zara Home

www.hm.com

shop.mango.com

www.zarahome.com

Іспанці Mango, а точніше їх дочірня марка аксесуарів Mango Touch, відзначилися колаборацією зі стилістом і блогером Галой Гонсалес. До колекції увійшли кілька пар взуття з вишивкою і на скляному підборах (до 6 499 рублів), три сумки (до 6 499 рублів), прикраси на голову (1 999 рублів), шкіряна спідниця (3 499 рублів), кілька пар штанів, светри і навіть верхній одяг. У рекламному ролику, присвяченому капсульної колекції, Гала зіграла головну роль, але купити речі, які були на ній надіті, в Росії вдасться тільки онлайн - офлайн продавати колаборації будуть тільки три магазини в Іспанії і один лондонський.

В Zara Home вже щосили готуються до Різдва: в продаж надійшла різдвяна колекція предметів для будинку. Основні кольори: золотий, білий, червоний; основні матеріали: дерево, скло, пластик; основні предмети: свічники, ялинкові іграшки, прикраси для святкового столу.

Розпродавши все браслети із зебрами і блакитні саквояжі авторства Анни Делло Руссо, H & M готуються до запуску продажів спільної колекції з бельгійським модним будинком Martin Margiela. 15 листопада в ТЦ «Метрополіс» почнуть (і, очевидно, завершать) продавати репліки найбільш пам'ятних речей MMM: куртки з ременів, пальто-ковдри, півдюжини асиметричних суконь і ще кілька чоловічих і жіночих предметів гардероба. Ціни не будуть перевищувати 12 999 рублів.

Новости