Огляди. Інтернет магазин якісних мобільних аксесуарів Партнер

  1. зміст
  2. вага
  3. акумулятор
  4. версія Bluetooth
  5. Режими роботи
  6. Комплектація

Перш ніж вибрати бездротові навушники, варто задуматися, до якого пристрою Ви маєте намір їх підключати. Існують моделі, які підійдуть тільки до телефону, але існують і універсальні навушники, які підключаються ще й до комп'ютерів або телевізорів.

Так на що звертати увагу, вибираючи бездротові навушники для телефону, планшета або плеєра?

зміст

зміст

вага

В першу чергу, потрібно зрозуміти, чи зручно навушники сидять на Вашій голові. Але не завжди є можливість приміряти вподобану модель, особливо, якщо Ви купуєте через інтернет-магазин. Тоді зверніть увагу на вагу. Добре, щоб він не перевищував 300 грам. Легкі навушники можна довго носити на голові без дискомфорту.

акумулятор

Важливо дізнатися тип акумулятора і його ємність. Бездротові навушники мають або вбудовані, або знімні акумулятори. У кожного з варіантів є свої плюси і мінуси. Вбудовані акумулятори можна заряджати від мережі. З огляду на, що роз'єми живлення в багатьох гаджетах збігаються (тип - microUSB), то для зарядки навушників підійде навіть зарядний пристрій смартфона. Зверніть увагу, що акумулятори такого типу повинні забезпечувати не менше шести годин безперервної роботи навушників.

Знімні акумулятори легко замінити, якщо поруч з Вами немає розетки. Але доведеться постійно носити з собою запасні батарейки.

версія Bluetooth

Від цього параметра залежить радіус дії навушників і ймовірність спотворень при передачі сигналу. Чим новіший специфікація, тим краще. Можна сміливо брати навушники, що працюють з третьою версією Bluetooth і вище. В цьому випадку навушники будуть працювати в радіусі 10-ти метрів від джерела звуку, без перешкод і інших проблем.

Режими роботи

Навіщо обмежуватися тільки блютуз-режимом? Хороші моделі бездротових навушників дають користувачеві більше вибору: можна слухати музику через Bluetooth, використовувати дротове з'єднання або відтворювати улюблені треки з карти microSD. До речі, по кабелю бездротові навушники повинні працювати навіть у вимкненому стані.

Комплектація

Відрізняється в залежності від моделі, але в комплекті повинен йти кабель для підключення. Адже якщо акумулятор навушників розрядиться, у користувача повинна бути можливість реанімувати модель, поки немає можливості її зарядити.
Останнім часом великої популярності набувають навушники-затички, не з'єднані проводами взагалі. Такі моделі поставляються в футлярі з вбудованим акумулятором і важливо враховувати, на скільки зарядів гарнітури вистачить можливостей акумулятора. наприклад, блютуз-навушники Olmio TWE-02 працюють на одному заряді до чотирьох годин, а акумулятор в футлярі збільшує автономність моделі в кілька разів.


Перераховані вище критерії допоможуть швидко зробити правильний вибір. В інтернет-магазині Partner Вас чекає великий вибір бездротових навушників за прийнятною ціною. Зверніть увагу, що на кожну модель діє гарантія, а деякі навушники пропонуються з безкоштовною доставкою по Росії.

купити навушники

Так на що звертати увагу, вибираючи бездротові навушники для телефону, планшета або плеєра?

Новости