Олександр Дюков, Генеральний директор ПАТ "Газпром нафта" зустрівся з Олександром Вучич, Головою Уряду Республіки Сербія

Олександр Дюков і прем'єр-міністр Вучич обговорили продовження стратегічної співпраці Республіки Сербії з компанією «Газпром нафта» в області енергетики

Генеральний директор "Газпром нафти", Олександр Дюков, висловив подяку за добру ділову обстановку в Республіці Сербії, її позитивні економічні реформи і стабільне середовище для ведення бізнесу.

Прем'єр-міністр Вучич висловив подяку за позитивні оцінки, і наголосив на готовності нашої країни до спільної роботи з розвитку Компанії НІС, а тим самим і до розвитку нафтогазової промисловості та енергетичного сектора Сербії.

На зустрічі в числі іншого розглядалася і підтримка подальшого розвитку нафтохімічного комплексу Республіки Сербії, з акцентом на підприємства "МСК" з м Кикинда і "Петрохемія" з м Панчево, а також допомога, яку може надати Компанія "Газпром нафта" в частині постачання сировиною. Обговорили і проекти відновлюваних джерел енергії, а також розвиток роздрібної мережі Компанії НІС в Сербії.

Новости