Оптові закупівлі одягу середнього рівня на складах від фабрик в Мілані

Pronto Moda Italy опт! Пронто мода в Італії! Закупівлі жіночого та чоловічого одягу середнього рівня на оптових складах від фабрик в Мілані

Наша сторінка в Instagram: buyer_opt_italy

Пропонуємо послуги байеров по одязі, агентів, які супроводжують для оптових закупівель на складах в Мілані. Купити оптом недорогу одяг середнього рівня в Італії - це дуже вигідно для успішного бізнесу! Пропонуємо індивідуальний супровід для закупівель товару 100% made in Italy для оптових покупців, власників магазинів з Росії, Казахстану, України та ін. Країн СНД, Європи та світу. Про наші послуги байеров в Італії докладно написано тут .

Про наші послуги байеров в Італії докладно написано   тут

Якщо ви прилетіли в Мілан, і вам потрібен трансфер з аеропорту до готелю, звертайтеся. Детально про послугу трансферу в Мілані написано тут .

Закупівлі жіночого та чоловічого одягу, взуття, сумок середнього рівня pronto moda, що в перекладі з італійської означає готова мода, на оптових складах близько Мілана відбуваються з нашою допомогою без проблем. Pronto moda - це фактично fast fashion, тобто швидка мода. Італійські виробником швидко створюють ходову, модну, стильну і при цьому недорогий одяг, яка користується високим попупательскім попитом.

Оновлення товару на оптових складах від фабрик в Мілані відбуваються щотижня протягом всього торгового сезону! Тому рекомендуємо оптовим покупцям, комерсантам, власникам магазинів прилітати до Мілана для закупівель готового одягу, взуття, сумок, в сегменті pronto moda для своїх магазинів і торгових точок. Також подібні склади є і під Болоньєю. Щоб прочитати детальну і корисну інформацію про оптові закупівлі товару на складах Гросс Болонья, натисніть тут .

Щоб прочитати детальну і корисну інформацію про оптові закупівлі товару на складах Гросс Болонья, натисніть   тут

Ми надамо Вам не тільки послуги трансферу на склади в Мілані, але і допоможемо придбати товар за оптовими, фабричними цінами, плюс перекладацькі послуги (італійський - російський - італійський), плюс допомога в добірці колекцій для вашого магазину відповідно до ваших індивідуальних запитів з урахуванням модних тенденцій і вашої цільової аудиторії.

Деякі популярні, ходові марки, які представлені на складах в Мілані: Dixie, Please, Cristina Gavioli, Pamela Milano, Eclipse, Babylon, Tenax, Exibit, Io Donna, Le Group, Souvenir Clubbing, Xagon Man, Paolo Caslini, Stravaganze, Imperial, Rinascimento.

Асортимент товару на оптових складах чудовий! Ви обов'язково купите те, що Вам потрібно. Ми також допоможемо відправити товар в місце призначення з однієї з транспортних компаній. Докладно, детально про процеси оптових закупкок одягу в Італії ми написали тут .

Великою популярністю користується жіночий одяг марки Cristina Gavioli (Христина Гавіолі). Продається практично без залишків! Склад в Мілані з цього бренду просто відмінний!

Є багато цікавих італійських брендів рівня вище середнього, які Ви зможете придбати з нами по системі попередніх замовлень. Це, наприклад. Atos Lombardini (Атос Ломбардіні), Roberta Scarpa, Daniela Drei, Jeans Tatoo і ін. Про замовленнях товару в Італії в шоу румах від фабрик докладно написано тут .

Про замовленнях товару в Італії в шоу румах від фабрик докладно написано   тут

Детальна інформація про жіноче венеціанському бренд Roberta Scarpa знаходиться тут . Дуже затребувана жіночий одяг марки Daniela Drei. Це вже доволно дорогий бренд! Широкий розмірний ряд - від самого маленького розміру до 56 - го - ще один великий плюс цієї марки! Все сідає ідеально! Якщо Вам цікавить одяг Daniela Drei, читайте про це тут .

Італійський бренд рівня пронто мода Le Group. Купити жіночий одяг Le Group на оптових складах в Мілані

У компанії цієї марки працюють талановиті модельєри, які створюють одяг для жінок в стилі, який робить її впізнаваною і популярною серед покупців не тільки в Італії, але і інших країнах світу.

У компанії цієї марки працюють талановиті модельєри, які створюють одяг для жінок в стилі, який робить її впізнаваною і популярною серед покупців не тільки в Італії, але і інших країнах світу

Це бренд сегмента пронто мода (pronto moda), тобто середнього рівня для жінок, з ідеальним поєднанням ціни і якості. Асортимент моделей дуже широкий: трикотаж, спідниці, брюки, сукні, джинси, топи, кардигани, жакети, костюми в класичному стилі, пальто, куртки. Пропоновані моделі універсальні, підходять жінкам, які хочуть виглядати жіночно і при цьому відчувати себе комфортно.

Одяг Le Group підходить і для романтичної вечері, і для ділових зустрічей, і для відпочинку. Багато тканини в моделях натуральні (шовк, бавовна, віскоза, вовна), тому одяг Le Group ідеально підходить для повсякденного носіння. У колекціях завжди багато стильних суконь, є дуже гарні, елегантні вечірні вбрання (не тільки сукні, а й блузи в поєднанні з брюками або спідницями, накидки, кардигани).

Цей бренд особливо підходить для струнких дівчат і жінок, що робить вироблені речі особливо затребуваними як оптовими покупцями, так і в роздрібній торгівлі. Оновлення колекцій відбувається кілька разів на рік, тобто всі процеси, починаючи від створення нових моделей, їх пошиття і до появи в магазинах і на оптових складах відбуваються дуже мобільно.

Це теж сприяє успішності марки і підвищення купівельного попиту. Компанія постійно працює над удосконаленням моделей, шукає нові шляхи розвитку. Ми рекомендуємо цю марку комерсантам для оптових закупівель. Одяг Le Group реально продається, моделі підходять багатьом, так як вони стильні і в той же час нейтральні, носибельние.

Наші послуги агентів, байеров в Італії передбачають супровід на оптові склади середнього рівня пронто мода, які знаходяться в околицях Мілана і на яких з нашою допомогою можна купити одяг Le Group за оптовою ціною. Плаття в цій марці стоять в основному від 30 до 40 євро за одиницю при оптовій закупівлі.

Замовляйте потрібні дати оптового шопінгу! Бажаємо успіхів і процвітання Вашому бізнесу!

Бажаємо успіхів і процвітання Вашому бізнесу

Новости