Panasonic HC-W850 - знімай два відео одночасно

FilmFilm.ru пропонує вам отримати знижку 20% на всі відеокамери Panasonic! Дізнайся більше!

В останні роки в сегменті відеокамер намітився невеликий дефіцит свіжих ідей і рішень. Саме тому новий продукт компанії Panasonic і привертає до себе увагу. Йдеться про модель HC-W850, яка оснащується унікальною технологією під назвою Twin Camera. Під цією назвою ховається той факт, що крім основного об'єктива відеокамера має ще один додатковий, розташований на дисплеї. Навіщо це потрібно? Ось, наприклад, один із сценаріїв. Ви приїхали в зоопарк з дітьми, які із задоволенням спостерігають за дикими тваринами. Що ж вам знімати? Величних левів і тигрів, ніжаться на сонці, або посмішки ваших дітей, яким так подобається милуватися за звірами. З Panasonic HC-W850 подібні питання недоречні: знімайте все одночасно!
Реалізована технологія Twin Camera дуже зручно. Другий об'єктив закріплений на поворотному дисплеї, крім того, сам модуль камери теж є поворотним, так що вибрати потрібний кут зйомки не складе труднощів. Можна, наприклад, при зйомці будь-якого сюжету направити додаткову камеру на себе, щоб теж увійти в історію. Запис з другої камери відображається в додатковому вікні, положення якого можна змінити простим перетягуванням.

Паралельна обробка відеопотоку відразу з двох камер можлива завдяки використанню потужного процесора Crystal Engine PRO +. А обробляти доводиться досить великий масив даних, адже здатність основної камери становить 12,76 Мп, а додатковою - 5,27 Мп. У режимі відеозапису діапазон еквівалентних фокусних відстаней становить 29,5-612 мм, іншими словами, об'єктив має 20-кратний оптичний зум. Додатковий об'єктив має фіксовану фокусну відстань - 37,2 мм, максимальна діафрагма - f / 2,2.
Початківцям відеоаматорів напевно до душі доведеться технологія автоматичного вирівнювання зображення. У моделі використовується гібридний метод обробки на основі даних, що надходять з гіроскопа і акселерометра. Завдяки цьому забезпечується висока якість роботи даної технології, так що переживати про заваленому горизонті не доведеться.

Ще однією унікальною функцією Panasonic HC-W850 є режим «Відеоняня». Як зрозуміло з назви, камеру можна використовувати для контролю за сном немовляти - зображення по Wi-Fi передається на екран смартфона або планшета. Більш того, якщо дитина прокинеться і почне кричати, камера автоматично відправить повідомлення на смартфон, так що ситуація весь час залишається під контролем.

За якість картинки переживати не варто - Panasonic HC-W850 є однією з небагатьох побутових камер, оснащених об'єктивом з чотирма групами лінз. Що це дає для звичайного користувача? Дуже багато - стабільно висока якість картинки в будь-яких умовах. Укупі з новою матрицею, виконаної за технологією зворотного підсвічування (BSI, BackSide Illumination), і потужного процесора на виході виходить яскрава і соковита картинка навіть в умовах недостатнього освітлення. У такій ситуації на допомогу приходить і 5-вісна система оптичної стабілізації зображення під назвою Hybrid OIS +, яка ефективно бореться зі змазуванням картинки у всьому діапазоні фокусних відстаней. Якість звуку теж знаходиться на рівні завдяки варіомікрофон з функцією захисту від вітру і високоякісним компонентам - в HC-W850 використовується чотири 6-міліметрових мікрофона з високим коефіцієнтом сигнал-шум.

Що стосується безпосередньо відеозйомки, то тут Panasonic HC-W850 пропонує досить цікаві режими, наприклад, «Ефект мініатюри», «Плівка 8мм», «Німе кіно», «уповільнена зйомка». Про останній варто розповісти докладніше, благо він того вартий. Камера підтримує сповільнену відеозйомку у форматі Full HD на швидкості до 100 кадрів в секунду! Це означає, що після зйомки можна в деталях розглянути відео будь-якого швидкоплинного події, наприклад, трюку сноубордиста. Для особливо швидких процесів можна використовувати режим зйомки на швидкості до 200 кадрів в секунду.

Як вже говорилося вище, Panasonic HC-W850 без проблем можна знімати в умовах недостатньої освітленості. Але і це ще не все - камера здатна знімати відео і в повній темряві! Це можливо завдяки інфрачервоній світлодіодним підсвічуванні, так що навіть вночі знайти застосування відеокамері.

HC-W850, зрозуміло, оснащується модулем Wi-Fi, що дає великий простір для творчості завдяки можливості дистанційного зйомки. Просто скачайте додаток Panasonic Image App та контролюйте процес зйомки за допомогою свого смартфона або планшета - що може бути простіше! Модуль NFC дозволить налаштувати з'єднання між ними простим дотиком. Panasonic HC-W850 також підтримує сервіс трансляцій Ustream, так що можна вести справжній прямий репортаж в форматі Full HD з місця подій.
Panasonic HC-W850 є відмінним варіантом на покупку для сімейних любителів знімати на відео свої подорожі, поїздки, успіхи дітей і так далі. Буде запропоновано величезна кількість варіантів зйомки завдяки наявності додаткового модуля камери, а також підтримки цікавих режимів на зразок функції «Відеоняня».
Паспортні данні:
Тип - Full HD-відеокамера | Назва - Panasonic HC-W850EE | Матриця, тип, розмір (дюймів) - CMOS BSI, 1 / 2,3 | Формат відео - AVCHD, MP4 | Максимальна роздільна здатність, максимальний бітрейт (Мбіт / с) - 1080 / 50p; 28 | Формат звуку - iFrame, AAC, Dolby Digital (5.1 / 2 канали) | Вбудована пам'ять - немає | Плати розширення пам'яті - SD, SDHC, SDXC РК-дисплей, розмір (дюймів), кількість пікселів (тис.) - 3,0; 460 | Споживана потужність, Вт - 6,7 | Габарити, мм - 65 x 73 x 139 | Маса, кг - 0,360
Для того, щоб отримати 20% знижку на будь-яку з камер Panasonic, необхідно:
1. Зареєструйтеся або авторизуйтесь на сайті eplaza.panasonic.ru до 10 серпня 2014 року.
2. Введіть промо-код film.

Навіщо це потрібно?
Що ж вам знімати?
Що це дає для звичайного користувача?

Новости