PhotoFast MemoriesCable - зарядний кабель і об'ємний флеш-накопичувач для iPhone і iPad (огляд)

  1. Зовнішній вигляд
  2. можливості
  3. Зарядка iPhone або iPad за допомогою PhotoFast MemoriesCable
  4. Перенесення даних з iPhone і iPad на зовнішню пам'ять і навпаки
  5. Резервне копіювання даних як iOS-пристрої, так і різних додатків
  6. Характеристики Photofast MemoriesCable

Особливу любов у користувачів отримують аксесуари, які можуть виконувати відразу кілька функцій. Оглядає нами сьогодні PhotoFast MemoriesCable якраз з таких аксесуарів - він є зарядним кабелем, зовнішнім флеш-накопичувачем і воістину унікальним сховищем резервних копій. Давайте ж знайомитися з ним ближче.

У порівнянні з більшістю інших смартфонів і планшетів у iPhone і iPad є один серйозний мінус - відсутність слота для карт флеш-пам'яті. Звичайно, власників iPhone і iPad з об'ємом пам'яті 64 і 128 ГБ це хвилює не особливо, а ось користувачам i-пристроїв з меншим об'ємом пам'яті доводиться постійно стежити за вільним місцем, раз у раз синхронізуючи гаджет з комп'ютером або тимчасово видаляючи якісь додатки.

Ідеальним рішенням проблеми з нестачею вільного місця, а також ще двох не найприємніших проблем (про які ми розповімо нижче), є кабель PhotoFast MemoriesCable, що володіє вбудованою пам'яттю, яку власники iPhone, iPad і iPod touch можуть використовувати для зберігання всіх типів даних.

Зовнішній вигляд

Про дизайн PhotoFast MemoriesCable довго розповідати не доводиться. Це невеликий кабель, довжиною всього близько 13 см, що має Lightning-вилку на одному кінці і USB-вилку на іншому. На самому кабелі є зажим в формі літери «С», що дозволяє більш зручно використовувати аксесуар в парі з пристроєм і ще більш компактно транспортувати гаджет. Втім, і в своєму максимально витягнутому стані PhotoFast MemoriesCable розміститись будь-, хоч в гаманець, хоч в кишеню брюк.

Крім цього, на корпусі USB-вилки, під якою і ховається флеш-пам'ять аксесуара, знаходиться невеликий, правильніше навіть висловитися крихітний, світлодіод, що сигналізує про те, чи передаються в поточний момент файли з мобільного пристрою на зовнішню пам'ять чи ні Крім цього, на корпусі USB-вилки, під якою і ховається флеш-пам'ять аксесуара, знаходиться невеликий, правильніше навіть висловитися крихітний, світлодіод, що сигналізує про те, чи передаються в поточний момент файли з мобільного пристрою на зовнішню пам'ять чи ні. У цей момент відключати кабель PhotoFast MemoriesCable від iPhone, iPad або iPod touch не можна.

У цей момент відключати кабель PhotoFast MemoriesCable від iPhone, iPad або iPod touch не можна

Звернемо увагу, що жодна з вилок додатковий захист не має. Що стосується самого кабелю, то він зовсім не жахається згинань - перевірено сотнями найрізноманітніших, часом навіть не самих природних, маніпуляцій.

можливості

PhotoFast MemoriesCable можна використовувати для трьох різних цілей:

  • Зарядка вашого iPhone або iPad
  • Перенесення даних з iPhone і iPad на зовнішню пам'ять і навпаки
  • Резервне копіювання даних як iOS-пристрої, так і різних додатків

Зарядка iPhone або iPad за допомогою PhotoFast MemoriesCable

Оскільки PhotoFast MemoriesCable - це, в першу чергу, кабель, основною його функцією є зарядка вашого iPhone або iPad. І починаючи прямо з першого основного можливості PhotoFast MemoriesCable ми починаємо виділяти головний плюс цього аксесуара - крихітні розміри.

З PhotoFast MemoriesCable зарядний пристрій для iPhone або iPad завжди знаходиться під рукою З PhotoFast MemoriesCable зарядний пристрій для iPhone або iPad завжди знаходиться під рукою. Брати крихітний кабель можна куди завгодно - його не потрібно ніяк скручувати, а влізе цей малюк в будь-яку кишеню. Надалі справа залишиться лише в пошуку вільного USB-порту від якого мобільного пристрою і можна буде зарядити.

Позбавлений PhotoFast MemoriesCable і головного недоліку звичайних зарядних кабелів для iPhone і iPad - слабкою міцності Позбавлений PhotoFast MemoriesCable і головного недоліку звичайних зарядних кабелів для iPhone і iPad - слабкою міцності. Як би ви не скручували кабель (звичайно, в межах розумного), він залишається цілим і неушкодженим. Відбувається так з двох причин: сам кабель є товщим, ніж чим оригінальний провід зарядки від Apple; а місце згину знаходиться у PhotoFast MemoriesCable не безпосереднє біля Lightning-вилки, а посередині дроту.

Перенесення даних з iPhone і iPad на зовнішню пам'ять і навпаки

Друга можливість PhotoFast MemoriesCable, заради якої, власне, кабель і знаходить попит у власників iPhone і iPad з невеликим об'ємом пам'яті - це можливість збереження на зовнішню пам'ять гаджета будь-яких типів файлів. Залежно від моделі PhotoFast MemoriesCable, вбудованої в кабелі пам'яті може бути 32, 64 і 128 ГБ. Нам на огляд дісталася 64-гігабайтна версія кабелю і ось як вона працює.

Підключивши PhotoFast MemoriesCable до вашого iPhone і iPad ви відразу ж отримуєте повідомлення про необхідність завантажити офіційний додаток, з якого передача файлів на аксесуар і назад і буде проводитися. Додаток це безкоштовне і місця в пам'яті практично не займає.

Після запуску програми ніяких додаткових налаштувань робити не потрібно - ви відразу ж можете починати переміщати потрібні файли на зовнішню пам'ять Після запуску програми ніяких додаткових налаштувань робити не потрібно - ви відразу ж можете починати переміщати потрібні файли на зовнішню пам'ять. Кількість вільного місця у внутрішній і зовнішній пам'яті показується в головному вікні, тут же можна бачити кнопки, що відповідають за основні можливості PhotoFast MemoriesCable.

Переміщення файлів відбувається за принципом, добре знайомому користувачам iPhone і iPad Переміщення файлів відбувається за принципом, добре знайомому користувачам iPhone і iPad. Спершу потрібно натиснути «Вибрати», відзначити якісь файли ви хочете перенести на зовнішню (або внутрішню) пам'ять, після чого вказати місце призначення. Попередньо прямо з додатку Photofast MemoriesCable можна створити папку для переміщуваних файлів, для подальшого більш швидкого їх пошуку.

Файли і навіть цілі папки в додатку можна архівувати, за що ми ставимо творцям Photofast MemoriesCable ще один жирний плюс. Що найприємніше, додаток дійсно стискає файли, а не просто імітує цей процес. Власне, саме завдяки цьому зберігати на зовнішніх 32 або 64 гігабайти пам'яті можна файлів в реальності важать куди більше. Архіви в форматі ZIP можна і завантажувати з хмарних сховищ, після чого, вже безпосередньо на пристрої, розпаковувати їх. Надзвичайно зручно. Файли і навіть цілі папки в додатку можна архівувати, за що ми ставимо творцям Photofast MemoriesCable ще один жирний плюс До питання про споживання. Багато власників iPhone і iPad помилково вважають, що для відкриття файлу з зовнішніх фізичних сховищ, будь це пісня, відео, фотографія або документ, його спочатку потрібно скинути на внутрішню пам'ять пристрою, вже після чого відкривати одним з додатків. Насправді все набагато простіше - всі типи підтримуваних файлів (список нижче) ви можете відкривати прямо з додатку Photofast MemoriesCable.

Список форматів, підтримуваних Photofast MemoriesCable:

  • Документи: Pages, Numbers, Keynote, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, rtf, txt, html, pdf
  • Зображення: jpg, png, bmp, gif, tif, tiff, ico, xbm, cur
  • Аудіо: mp3, aac, aif, aiff, wav, m4a, caf
  • Відео: mp4, mov, m4v (without DRM), mkv, avi, flv, rm, rmvb, wmv, vob, 3gp
  • Інші: zip

Резервне копіювання даних як iOS-пристрої, так і різних додатків

Крім функцій по перенесенню файлів із зовнішнього пам'яті на внутрішню і назад, офіційний додаток PhotoFast MemoriesCable дозволяє робити резервні копії і ця можливість у багатьох користувачів аксесуара є найбільш часто респонденти користуються послугами. З PhotoFast MemoriesCable ви завжди і скрізь можете створити бекап всіх своїх цінних даних і неважливо де вони знаходяться, в пам'яті пристрою або ж в хмарному сховищі, Facebook або Instagram.

Прямо з програми PhotoFast MemoriesCable ви можете створити резервні копії: альбомів з Facebook, всіх фотографій з Instagram і Tumblr, контактів, календаря, фотографій і відеороликів, хмарних сховищ iCloud Drive, Dropbox, Google Drive, а також вбудованих покупок ваших додатків та ігор Прямо з програми PhotoFast MemoriesCable ви можете створити резервні копії: альбомів з Facebook, всіх фотографій з Instagram і Tumblr, контактів, календаря, фотографій і відеороликів, хмарних сховищ iCloud Drive, Dropbox, Google Drive, а також вбудованих покупок ваших додатків та ігор. Якщо ж потрібно подбати про створення резервної копії відразу всіх даних на пристрої, то і така функція в додатку є.

Якщо ж потрібно подбати про створення резервної копії відразу всіх даних на пристрої, то і така функція в додатку є

Характеристики Photofast MemoriesCable

  • Вилки: Lightning, USB 3.0
  • Обсяг пам'яті: 32 ГБ, 64 ГБ, 128 ГБ
  • Сумісність: iOS 7 і вище, Mac OS X, Windows XP і вище
  • Габарити: 138,5 × 16,7 × 8,2 мм
  • Вага: 9,4 г
  • Швидкість передачі даних:
    • USB 3.0: 90 МБ / с читання, 22 МБ / с запис
    • Lightning: 30 МБ / с читання, 20 МБ / с запис

плюси

  • Унікальне поєднання зарядного кабелю і зовнішнього сховища з великим об'ємом пам'яті
  • Обсяг зовнішньої пам'яті до 128 ГБ
  • Велика кількість корисних додаткових функцій

мінуси

  • У деяких випадках довжина кабелю може здатися занадто маленькою
  • Ціна

оцінка

Photofast MemoriesCable - по-справжньому унікальний аксесуар для iPhone і iPad, який дозволяє забути про необхідність завжди мати під рукою зарядний кабель і вдихає нове життя в моделі смартфонів і планшетів Apple з невеликими обсягами пам'яті. Якби не ціна, а ця «крихітка» зараз коштує близько 7 000 рублів, і трохи довший кабель, оцінка була б максимальною. А так, дев'ять з десяти.

Радимо почитати:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , YouTube , Telegram , Viber і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті PhotoFast MemoriesCable - зарядний кабель і об'ємний флеш-накопичувач для iPhone і iPad (огляд)

Новости