Плаття на випускний для мами

  1. Лаконічні тренди і образи в фасонах сукні на випускний для мами Іноді питання про те, як підібрати...
  2. Загальні правила
  3. Останній штрих

Лаконічні тренди і образи в фасонах сукні на випускний для мами

Іноді питання про те, як підібрати модель сукні на випускний для мами, виникає в останній момент. Кожен старшокласник з нетерпінням чекають випускного вечора - свята свободи і молодості, іноді трохи сумного, але дуже запам'ятовується. Але на ділі - цей день важливий не тільки для самих випускників, а й для їхніх батьків. Який же наряд підібрати мамі на свято?


Плаття для шкільного балу для мами

Випускниці дуже трепетно ​​ставляться до вибору сукні до дня «Х» і починають займатися цим питанням ще на початку навчального року. Мамам приділяти цьому питанню стільки часу не варто, але з'явитися на шкільному балу в повсякденному одязі - в джинсах або мятом домашньому платті, теж не зовсім правильно. Щоб не ускладнювати свій вибір, можна підібрати моделі суконь на випускний 2014 для мами в тон до вбрання дочки. Це буде досить цікаво і незвично - навряд чи когось ще відвідає настільки неординарна ідея. Також можливо вибрати зручний і комфортний наряд, не хвилюючись з приводу химерності, сукні до підлоги і високих каблуків.

Різні варіанти простих суконь на випускний для мами 2014 року можна знайти і в мас-маркеті, а поєднувати таке вбрання варто з простими та зручними балетками . Якщо мама - цінитель елегантності, то для випускного вечора варто віддати перевагу сукні в класичному стилі - чорного або пастельних відтінків в поєднанні з простими масивними аксесуарами. Але будьте обережні - до такого способу обов'язкове взуття на високих підборах. Хорошим вибором буде наряд в романтичному стилі - з оборками, воланами і летять подолом.

Якщо жінка невисокого зросту, то сукні на випускний батьками варто підбирати довге, з високою талією. Це візуально збільшить зростання і зробить ноги довші (природно, в поєднанні з туфлями на невеликому каблуці). Для створення жіночного і ніжного образу варто віддати перевагу моделі з легкої тканини на широких бретелях, з расклешенной спідницею. Це створить візуальний ефект фігури "пісочний годинник" і підкреслить талію. Увечері на плечі можна накинути жакет світлих відтінків, болеро або палантин. Щоб приховати повні руки і широкі плечі, варто приміряти плаття з довгим рукавом або рукавом 3/4.

Щоб приховати повні руки і широкі плечі, варто приміряти плаття з довгим рукавом або рукавом 3/4

Загальні правила

  • Не варто експериментувати з кольором сукні на випускний батькам і деталями обробки. Зайва химерність ніколи не буває до місця, тим більше виблискувати на шкільному балу повинні не ви, а ваша дитина.
  • Віддайте перевагу світлим розмитим тонам - рожевому, ніжно-жовтому, бузкового або персиковому. Біле плаття підійде для заходу лише в поєднанні з жакетом - щоб не склалося враження «нареченої» на весіллі.
  • Відмовтеся від страз, леліток - таке вже давно не в моді.
  • Занадто короткі, занадто вечірні або занадто відкриті сукні на випускний 2014 для мами, фото яких зустрічаються у всіх глянцях, зовсім не підійдуть для свята. Тут варто вибрати щось більш скромне і цнотливу, щоб не виглядати безглуздо.


Тут варто вибрати щось більш скромне і цнотливу, щоб не виглядати безглуздо


Останній штрих

Обов'язковою до сукні на випускний 2014 батькам вважається клатч або маленька сумочка. Ясна річ, масивні величезні сумки зовсім не підійдуть для випускного, а ось маленькі компактні, що вміщають тільки найнеобхідніше - в самий раз. Таку сумку можна підібрати під колір взуття або зробити модель яскравою і помітною деталлю в образі. Не перестарайтеся з прикрасами - сережок і кольє буде цілком достатньо. Можна також надіти годинник - класичні моделі будуть доречні з елегантним маленьким чорним платтям.

Якщо ви не впевнені в формі своїх ніг, під плаття слід надіти спеціальні стягуючі колготки бежевого або чорного відтінку. Тільки пам'ятайте, що вони не повинні блищати і вже тим більше чи переливатися різнокольоровими малюнками і принтами.

Тільки пам'ятайте, що вони не повинні блищати і вже тим більше чи переливатися різнокольоровими малюнками і принтами

Який же наряд підібрати мамі на свято?

Новости