пускозахисна реле

«Стрибки» напруги в електричної мережі-не рідкість. Бувають випадки, коли в розетці у споживача з'являється 400 вольт. Наші холодильники завжди підключені до мережі і в разі високої напруги вони виходять з ладу. Згорає в основному компресор або пускозахисне реле. Звичайно, заміну компресора в такому випадку краще довірити майстру, але перш ніж його міняти, слід перевірити чи замінити пусковий реле. Пускозахисна реле знаходяться ззаду холодильника, поряд з компресором.

У нас можна купити пускові реле: РКТ-1, РКТ-2, РТК-3 , РТК (Х) М , РТХО, реле НОРД, Р-1 -1,3 А, Р-3 -1,4 А, Р-4-1,5А , реле Danfos , ZEM, IC-4 (універсальне), 4ТМ.

Продаж пускозахисна реле до холодильників Stinol, Ariston, Indesit, Beko, Pozis, Атлант, Свіяга, Орськ, Полюс, Світ, Ока, Морозко, LG, Samsung, Bosch та ін.

Дізнатися наявність запчастин можна оформивши замовлення через корзину сайту zipsma.ru, зателефонувавши по телефону 89127308439, або написати листа на електронну пошту [email protected] відповідь буде максимально швидким. Інформація про доставку та оплату товару тут.

Сайт: zipsma.ru; Сайт: zipsma

Телефон: +79127308439;

Електронна пошта: zipsma @yandex .ru

Новости