Рецепт хліба білого в мультиварці

  1. Рецепт хліба білого в мультиварці, продукти:
  2. Рецепт хліба білого в мультиварці з фото, приготування:

Цей рецепт хліба білого в мультиварці підходить до будь-якої її моделі. Мій чудовий ароматний хлібець спекла моя працьовита помічниця мультиварка Редмонд М90. З появою у мене в будинку таких кухонних помічників як хлібопічка і мультиварка, я забула, коли востаннє ходила в магазин за хлібом.

З появою у мене в будинку таких кухонних помічників як хлібопічка і мультиварка, я забула, коли востаннє ходила в магазин за хлібом

Ну, хіба що, за моїми улюбленими булочками з маком! І т о, тільки тому, що спекти в хлібопічці булочки з маком не виходить. А ось мультиварка впорається з цим завданням точно. І скоро я обов'язково спробую, як спекти булочки з маком в мультиварці.


Хліб домашній в хлібопічці печу два рази в тиждень. Перепробувала майже все рецепти випічки хліба в хлібопічці. Сирний хліб випікаємо в хлібопічці, хліб домашній на заквасці печемо в хлібопічці. А який цибульний хліб виходить в хлібопічці! Ароматний, рум'яний, пальчики оближеш! Всім мене влаштовує хлібопічка - і хліб пече і тісто місить для пиріжків і пельменів. Тісто спеціально для піци замішую в хлібопічці без всяких зусиль. Помічниця незамінна, що і говорити.

Але коли на кухні дві помічниці, то відчуваю я себе ще краще. Потроху освоюю рецепти в мультиварці і набираюся досвіду. Страви в мультиварці виходять смачні все без винятку. Але найбільше мені подобається випічка в мультиварці, яка виходить нереально пишна, повітряна і смачна. На нашому сайті ви можете дізнатися, як приготувати бісквіт в мультиварці , сирний пиріг в мультиварці і багато інших смачні страви.

Сьогодні розповім, як приготувати білий хліб в мультиварці Редмонд М90. Мені було цікаво побачити відмінності між хлібом, випеченим в двох різних модних видах кухонних гаджетів. Випічка хліба білого в мультиварці Redmond М 90 не такий вже складний процес. Все дуже просто - замісили, дали піднятися і випікаємо. І не забуваємо перевернути за 20 хвилин до закінчення випічки, щоб скоринка зарум'яниться. Можу сказати, що хліб в мультиварці виходить дуже легкий, ароматний, з щільною текстурою і абсолютно не кришиться на відміну від хліба з хлібопічки. Книга рецептів для мультиварки пропонує рецепт великого хліба, майже на всю чашу. Я пекла хліб в половину норми, для сім'ї з трьох осіб то, що треба.

Рецепт хліба білого в мультиварці, продукти:

Рецепт хліба білого в мультиварці, продукти:

  • Борошно пшеничне вищого гатунку - 450 грам;
  • Сироватка (вода) - 300 мл;
  • Дріжджі сухі (у мене Саф-Момент) - чайна ложка;
  • Сіль - чайна ложка;
  • Цукор - пісок - чайна ложка;
  • Кунжут - столова ложка;
  • Оливкова або рослинне масло - 1 ст.л;
  • Вода або яйце для змащування верху хліба.

Рецепт хліба білого в мультиварці з фото, приготування:

  1. Технологія приготування та випічка хліба в самій мультиварці може бути різною. Перший варіант пропонує нам книга рецептів для мультиварки Редмонд М 90. У ній за замовчуванням стоїть програма «Хліб» тривалістю 3 години. З цих трьох годин 1 годину йде підйом замішаного вручну тесту. Потім 1 годину 40 хвилин хліб випікається з одного боку і 20 хвилин хліб випікається з другої сторони. Та й рецепт в книзі розрахований на більший обсяг хліба - там тільки муки потрібно 850 грам замість моїх 450. Якщо ви хочете робити великий хліб, повністю коректний і кількості інгредієнтів, і у вас вийде великий високий хліб. Коли будете перевертати, на кришці може прилипнути трохи сирого тесту, видаліть його і підрум'яньте бліду сторону хліба. Якщо ви печете такий хліб як у мене, час приготування скоротіть на годину. Іншими словами - 1 година расстойка, 40 хвилин випічка з одного боку, потім хліб перевернути і пекти ще 20 хвилин, потім вимкнути мультиварку.
  2. Другий варіант для тих, у кого є вдома ще й хлібопічка. В мультиварці хліб виходить круглим і не таким крихким, як в хлібопічці. З її допомогою можна скоротити зусилля і спекти хліб легко.
  3. Я замішую тісто в хлібопічці без всяких зусиль і залишаю на годину підніматися там же. Хлебопечка у мене Панасонік.
  4. Потім тісто викладаю в мультиварку, даю йому ще раз піднятися на програмі «Мультіповар» або «Йогурт» при температурі 35 градусів. Змащую пензликом збитим яйцем або водою і посипаю зверху кунжутом.
  5. Включаю програму «Випічка» час приготування одну годину.
  6. За двадцять хвилин до закінчення програми переверніть хліб і дайте підрум'янитися другій стороні. Перевертати хліб зручно за допомогою контейнера для приготування на пару.
  7. Готовий хліб дістаньте з мультиварки і залиште остигати. Хоча навіть гарячим він абсолютно не кришиться.
  8. Підіб'ємо підсумки процесу випічки, тому що часто люди плутаються в програмах і послідовності випічки. Якщо ви печете хліб на мою складу і кількості продуктів - замішуєте (в хлібопічці), даєте підійти і випікаєте один годину на програмі «Випічка». Якщо замішуєте вручну, то включаєте програму «Хліб», яка один годину буде гріти тісто при 35 градусах, а потім включиться випічка хліба. Після двох годин мультиварку виключаєте. Якщо ви печете по книзі рецептів, там, де кількість продуктів більше мого в два рази, то прямуєте повністю програмі «Хліб». Замісили тісто, змастили чашу і кришку (важливо!) Рослинним маслом, щоб тісто при піднятті НЕ розтеклося по кришці. поставили в мультиварку тісто і більше не відкривайте, поки не прийде час перевернути хліб. Ось такі секрети.

Ось такий рецепт хліба приготованого в мультиварці Редмонд для вас. Ось такий рецепт хліба приготованого в мультиварці Редмонд для вас Користуйтеся на здоров'я, печіть смачний домашній хліб і радуйте своїх близьких. І звичайно, не забувайте заходити до нас на нові рецепти і запрошувати своїх друзів до нас в гості за допомогою кнопок соцмереж. До зустрічі!


Завантаження ...

♦ Рубрика: В мультиварці , Наслідки випічка .
♥ Мітки: хліб

Новости