Стиль Водолія-жінки

  1. Зірковий стиль Водолія
  2. Одяг
  3. прикраси
  4. Вечірній стиль Водолія
  5. запах

Водолії зазвичай чарівні люди, що люблять хорошу компанію і розваги Водолії зазвичай чарівні люди, що люблять хорошу компанію і розваги. Легковажні Водолії часто роблять спонтанні покупки, толком не розуміючи, навіщо вони придбали ту чи іншу річ. Можуть купити вподобану одяг, не замислюючись і не питаючи ні в кого ради. Самі себе Водолії цінують високо і тому при виборі одягу керуються власними смаком і думкою.

Стиль Водолія досить суперечливий. Вони прагнуть до оригінальності, але іноді передають куті меду з цим і виглядають безглуздо. Найчастіше бажання бути схожою на інших штовхає жінку-Водолія спробувати в своєму одязі найрадикальніші і ультрамодні тенденції. Вона може надіти щось екстравагантне і з ряду вонвиходящее не тому, що ексцентрична сама по собі, а просто тому, що хоче за всяку ціну привертати до себе увагу і бути душею компанії. В цілому Водолії - врівноважені люди, але пристрасть перебувати в центрі суспільства переважує все.

Зірковий стиль Водолія

На роботі жінка-Водолій теж прагне одягатися не так, як її колеги. Внаслідок цього найчастіше отримує догану від начальства і одягається в більш офіційний костюм. Водоліям притаманні здорові кар'єрні амбіції і прагнення, тому, якщо жінка-Водолій зрозуміє, що їй для службового зростання краще не виділятися серед інших співробітників, вона без особливого душевного дискомфорту підкориться загальними правилами.

Одяг

Особлива пристрасть жінка-Водолій живить до суконь, які займають в її гардеробі почесне місце. Плаття різних кольорів і фасонів, вільні і приталені. Словом, сукні на будь-який смак і колір. Їй добре б не забувати і про інші предмети одягу, наприклад про брюках. Для різноманітності можна згадати і про спідниці середньої довжини (до колін або трохи вище). Аксесуари жінка-Водолій купує за настроєм. Ходити по магазинах і спеціально підбирати їх у неї зазвичай немає ні бажання, ні сил.

З роками жінці-Водолія все менше хочеться йти на сміливі експерименти в одязі, і вона може поступово звернутися до консервативного стилю. Жінці-Водолію в період зрілості можна порадити вибрати м'який жіночний силует і романтичний напрям в моді. У поєднанні з її природним оптимізмом, розумом і веселістю це буде виробляти належний ефект.

Астрологічні знання можуть допомогти людині знайти себе в цьому світі, зрозуміти своє призначення і побачити свій Шлях. дізнатись детальніше

прикраси

Стиль Водолія включає в себе як золоті, так і срібні прикраси. Оригінальні, які ні на кого більше не побачиш. Тому не дивуйтеся, якщо ваша подруга-Водолій прийшла в довгих сережках старовинної роботи з напівдорогоцінним камінням або в намисто з каменів завбільшки з волоський горіх. Але перевагу жінка-Водолій віддає все-таки не речам в стилі «ретро», як Раки або Риби, а авангардним виробів в дусі завтрашнього дня.

Улюблені кольори Водолія - білий, блакитний, ліловий, сріблястий. Це легкий повітряний знак, і кольору, обрані Водолієм в одязі, також символізують легкість і чистоту. Жінці-Водолію можна порадити хоча б іноді змінювати своїй колірній гамі і звертати увагу на інші, не менш гарні кольори і відтінки. Наприклад, бузковий або синьо-зелений.

Вечірній стиль Водолія

На свято жінка-Водолій прийде одягненою зі смаком, але без родзинки. Можливо, природне розсудливість візьме в цей момент верх і вона відмовиться від екстравагантного вбрання, яке миттєво шокувало б оточуючих. Вона швидше подумає, які цікаві історії розповісти своїм співрозмовникам, щоб привернути їхню увагу, ніж стане годинами приміряти перед дзеркалом вихідний наряд. Їй слід ретельно продумати свій туалет і одягнутися в своєму звичайному стилі, але трохи пом'якшеному. Нехай це буде оригінальна оксамитова накидка, комбінована з прозорою блузкою і міні-спідницею або срібляста туніка, накинута поверх брючному костюмі. Тут їй потрібно бути оригінальною, але без надмірної екстравагантності.

запах

Водолій живить пристрасть до парфуму з елегантним квітковим ароматом, особливо до запахів троянди і апельсинового дерева. Ці аромати одночасно і оп'яняють його, і діють заспокійливо, і стимулюють духовні сили.

Рекомендується: Жінкам - Anai's Anai's (CACHAREL), Rykiel Rose (SONIA RYKIEL) Oh Lala (AZZARO), Flower by Kenzo (KENZO).

Чоловікам - Herrera for Men (CAROLINA HERRERA), XS (PACO RABANNE), Roma per Uomo (LAURA BIA-GIOTTI).

Перегляди 1 518

Новости