стрічкові конвеєри

  1. ТОВ Машинобудівний Завод «Витязь» виробляє і продає великий перелік конвеєрного і транспортерного...
  2. стрічкові конвеєри - це обладнання в якому переміщення вантажу відбувається за рахунок переміщення...
  3. Стрічкові конвеєри. Класифікація

ТОВ Машинобудівний Завод «Витязь» виробляє і продає великий перелік   конвеєрного і транспортерного обладнання

ТОВ Машинобудівний Завод «Витязь» виробляє і продає великий перелік конвеєрного і транспортерного обладнання . Конвеєри поставляються по всій Україні і СНД.

Повний перелік конвеєрів.

Ми маємо своє конструкторське бюро і постійно модернізуємо наше обладнання, для забезпечення конкурентної переваги на ринку.

стрічкові конвеєри - це обладнання в якому переміщення вантажу відбувається за рахунок переміщення замкнутої стрічки, на якій лежить тягар. Приводиться в рух мотор-барабанами або приводними барабанами через муфту і редуктор або мотор редуктор. Стрічкові транспортери використовуються для переміщення як штучних вантажів, так і дрібно кускових (до 200мм) або сипучих зернистих матеріалів, що дозволяє використовувати їх в різних галузях промисловості, на складах, при вантажно-розвантажувальних роботах.

стрічкові конвеєри мають різне виконання і застосовується на харчових, аграрних, промислових виробництвах, і шахтах. Вантаж транспортується по стрічці горизонтально або під кутом до 20 ° (30 ° с шевронною стрічкою). Дані конвеєри бувають пересувними, переносними, поворотними і стаціонарними, катучимі і z-образними . Стаціонарні застосовують для переміщення великої кількості матеріалів на відстань від 3м до 2км, а пересувні і катучие - для перевантаження невеликої кількості матеріалу на відстань від 3 до 50м.

Стрічкові конвеєри застосовують для переміщення в горизонтальному або пологопохила напрямках різноманітних насипних і штучних вантажів, а також для міжопераційного транспортування виробів при поточному виробництві. Вони отримали широке поширення у всіх галузях промисловості і є основними агрегатами механізації транспорту в ливарних цехах (подача і розподіл землі і прибирання відходів), на подачі палива електростанцій, підземного і наземного транспорту вугілля і породи у вуглевидобувній промисловості, руди, коксу і флюсів в металургії, будівельних матеріалів і корисних копалин в кар'єрах, зерна в зерносховищах, піску та каменю на будівництві каналів і гідростанцій.

Стрічкові конвеєри. Класифікація

Сучасні стрічкові транспортери класифікуються одночасно за кількома ознаками, кожен з яких має вирішальне значення в процесі експлуатації. Зокрема, у напрямку траси обладнання підрозділяється на:

• похилі стрічкові конвеєри з кутом нахилу до 30 °;
• горизонтальні стрічкові конвеєри.

Також моделі розрізняються залежно від можливості пересування траси і, як наслідок, від конструктивних особливостей системи. За цим критерієм транспортери діляться на:

• стаціонарні;
• поворотні;
• переносні;
• пересувні.

Свою специфіку в роботу обладнання також вносить тип стрічки. Він багато в чому визначає принцип дії пристрою і можливість переміщення тих чи інших вантажів. У сучасній практиці найбільш поширені кілька видів стрічок:

• гладкі;
• профільовані (жолоби);
• шевронні

Технічна характеристика конвеєрів

Стрічкові конвеєри є найбільш поширеним засобом безперервного транспортування різних насипних вантажів в промисловості, будівництві, сільському господарстві та інших областях виробничої діяльності. Ширини стрічок 400, 500, 650, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 2000 мм. Верхня робоча і нижня неодружена гілки стрічки підтримуються роликоопорами.

Поступальний рух стрічці конвеєра повідомляє приводний барабан, що приводиться в обертання електродвигуном через редуктор. Залежно від пропонованих вимог поставляються гладкі або футеровані барабани. Стрічкові конвеєри нормального і важкого виконання призначені для переміщення сипучих, кускових і штучних вантажів в горизонтальному і похилому напрямках.

Стрічкові конвеєри легкого типу з шириною стрічки 800, 1000, 1200 мм призначені для легких сипучих матеріалів, а також для штучних вантажів.

Для розвантаження конвеєрів призначені розвантажувальні візки на стрічку 800, 1000,1200, 1400 мм і плужкові скидачі з електроприводом на стрічку 650, 800, 1000, 1200, 1400, 1600 мм. Постійний натяг стрічки забезпечується натяжним пристроєм. За умовами натягу стрічки можуть поставлятися гвинтові, вантажні, вантажні поліспастні і вантажні лебідкові натяжні пристрої. Продуктивність стрічкових конвеєрів при швидкості руху 2 м / с і ширині стрічки 400 ... 2000 мм досягає 90 ... 2000 м3 / год і може бути підвищена на вимогу замовника. Довжина конвеєрів може становити 5 ... 500 м. В залежності від конкретних умов експлуатації і з огляду на індивідуальні вимоги замовника можуть бути поставлені роликоопори, що мають інші габаритні і приєднувальні розміри.

Замість звичайного приводу, що складається з електродвигуна, редуктора і муфт, стрічкові конвеєри можуть комплектуватися мотор-барабанами вітчизняного та імпортного виробництва. Мотор і редуктор вбудовані всередині приводного барабана і не видно зовні. Немає ніяких виступаючих назовні деталей, нічого не висить під транспортерної стрічкою, немає односторонньої перевантаження. Не потрібні додаткові і підтримуючі конструкції.

Наші менеджери завжди на зв'язку і готові надати необхідну Вам інформацію в будь-який зручний для Вас час.

(095) -193-23-09 (063) -533-98-29 (097) -398-29-69

Новости