Трек групи DZ'OB потрапив до збірки культового британського музиканта

Український гурт DZ'OB Techno 2 потрапила в щорічний збірник Cage 25. Ці компіляції випускає Attrition - музичний проект з Англії, який існує з 1980-х років і є одним з родоначальників британської пост-панк сцени і Індастрал разом з Throbbling Gristle і Coil. Композиція DZ'OB варто в трекліст 21-й за рахунком.

Творець Attrition Мартін Боуес також керує студією The Cage , Яку він відкрив у 1993 році. Серед його клієнтів - Nine Inch Nails, Coil, Psychic TV і багато інших. Крім того, студія співпрацює з українським вініловим лейблом Aby Sho Music.

DZ'OB - електроакустичний проект з Дніпра. Трек Techno 2 входить в альбом Basement Suite. Ця робота стала найкращим міні-альбомом 2017 року за версією редакції Karabas Live .

Нагадаємо, що зовсім недавно учасники DZ'OB потрапили в список 35 найвпливовіших людей культури України до 35 років за версією журналу «Новий Час».

На початку цього року на Karabas Live відбулася прем'єра кліпу на Techno 2. Для зйомок відео були використані 300 малюнків аквареллю.

На фото: група DZ'OB. Фото: Facebook-сторінка групи

Новости