IITU

В рамках спеціальності вивчають актуальні питання в сфері підтримки та супроводу захищеності інформації.

В рамках спеціальності вивчають актуальні питання в сфері підтримки та супроводу захищеності інформації

Бакалавр за спеціальністю відповідно до фундаментальної та спеціальної підготовки може виконувати по об'єктах професійної діяльності такі функції:

- проектування систем інформаційної безпеки

- адміністрування систем інформаційної безпеки

- супровід систем інформаційної безпеки

- тестування систем інформаційної безпеки

- експлуатація систем інформаційної безпеки

- забезпечення програмно-апаратного захисту систем інформаційної безпеки

Основні переваги:

Фахівці спеціальності «Системи інформаційної безпеки» мають ряд переваг, порівняно з фахівцями в інших, споріднених областях, таких як ІС, ВТПО і РЕТ.

  • Сфера інформаційної безпеки стрімко розвивається, а значить, попит на фахівців в цій області буде рости ще довго,
  • Широкий спектр необхідних знань від правових до організаційно-технічних питань, навички програмування на відомих мовах програмування, як С ++, Java, Oracle, MsSQLServer і ін.
  • Без співробітників по інформаційній безпеці сьогодні не можуть обійтися ні комерційні структури, ні відомчі організації.
  • Фахівці з безпеки створюють системи захисту для конкретних підприємств, захищають локальні комп'ютерні мережі від вірусних атак або злому хакерів. Вони запобігають витік важливої ​​інформації, фальсифікація даних і некомпетентність (злий умисел) власних співробітників, розробляють системи захисту стратегічної інформації по обороноздатності країни, формують секретні бази даних, зберігають державну і комерційну таємниці.

Чим відрізняється спеціальність «Системи інформаційної безпеки» від спеціальностей в інших вузах:

Студенти МУІТ отримують можливість поліпшити навички англійської мови, вивчити сертифіковані курси, такі як CCNASecurity, LinuxEssentials, а також отримати навички програмування, мережного адміністрування і кодування інформації.

Кваліфікація:

Сфера професійної діяльності бакалавра - державні та приватні підприємства і організації, які розробляють, впроваджують і використовують організаційні, апаратні і програмні методи і засоби захисту інформаційних систем у всіх сферах людської діяльності, що оперують критичною інформацією.

Опис курсів за вибором.

Новости