випускники

Оновити анкету випускника! Час, проведений в Університеті, - це чудовий період, про який кожен випускник згадує з любов'ю і теплотою в серці! Для підтримки духу Московського університету і об'єднання випускників Економічного факультету існує відділ сприяння працевлаштуванню та зв'язків з випускниками .

Ми допомагаємо випускникам спілкуватися один з одним, брати участь в житті факультету, шукати робочі кадри для свого бізнесу, організовувати проекти за участю студентів і випускників ЕФ МГУ, а також, пам'ятати про честь бути одним з випускників провідного ВНЗ Росії, відчувати це на протязі всього свого життя, аж до глибокої старості.

Ваші успіхи - це успіхи факультету, його гордість і слава. І нас завжди об'єднують студентські роки і студентська дружба.

Економічний факультет завжди радий співпраці і ініціативам своїх випускників. З усіх питань і для обговорення ваших пропозицій звертайтеся до менеджера по роботі з випускниками Ірині Суслової [E-mail: [email protected], [email protected] , Tel .: +7(919)996-8418].

Також Ви можете:

Групи для спілкування випускників:

Групи для спілкування випускників:

Новости