Відпочинок в Великобританії

Великобританія - це держава, що складається з чотирьох країн: Англії, Шотландії, Північної Ірландії та Уельсу, кожна з яких по своєму приваблива для відвідувачів.

Мабуть, перші асоціації виникають у нас з Англією це туманний Альбіон, чай і вівсянка. Потім ми згадуємо про прекрасній столиці - Лондоні з його архітектурними дивами і всесвітньо відомими навчальними центрами - Кембридж і Оксфорд. Чи варто нагадувати що доісторичний пам'ятник Стоунхендж знаходиться всього в 130 км від Лондона.

Про Шотландії ми більше чули по романтичним розповідями про героїчні кланах і волелюбної населенні. Але для сучасних мандрівників Шотландія це білі піщані пляжі, затишні бухти, високі скелі, стародавні замки а так само безліч галерей і музеїв. Крім того Шотландія є батьківщиною озера Лох-Несс, широко відомого в світі завдяки легенді про лохнеське чудовисько.

Якщо ви любите захоплюючі дух пейзажі, узбережжя Антрім в Північній Ірландії виправдовує свою репутацію одного з найкрасивіших узбереж Європи. Саме тут знаходиться Гігантська Козуей (Giant's Causeway) - скельне освіту складаються з приблизно 40000 базальтових колон піднімаються з моря.

Багато туристів не розглядають Лондон, як варіант для подорожей. Що ж їх відштовхує від цієї чудової країни і не від менш привабливого міста? В першу чергу це той факт, що в Лондоні кожен день йдуть дощі! Так це так! Але Лондон не втрачає свою красу від цього! Лондон - це прекрасний варіант для любителя старовинних замків. У Великобританії знаходяться одні з найкрасивіших замків світу. Ще Лондон - це прекрасний варіант для любителів шопінгу. У багатьох Італія асоціюється з покупками. але Великобританія не менш приваблива своїми знаменитими брендами :) Багато туристів не розглядають Лондон, як варіант для подорожей Сучасний Лондон відрізняється своїм насиченим і динамічним ритмом життя! Життя починає кипіти в Лондоні з 5 години ранку. Багато лондонці починають свій ранок з чашечки кави в одному із затишних кав'ярень. Але як відомо, англійці славляться своєю любов'ю до чаю. і адже правда, чай у них не гірше, ніж в Китаї! Так само Лондон - це прекрасна можливість практикувати свою англійську. Читати повністю

Олена, 21 квітня 2014

Англія, століттями вважалася провідною торговельною імперією світу, і до цього дня пропонує нам не менш актуальні і якісні товари. А столиця Туманного Альбіону, нарівні з Парижем і Міланом, вважається визнаним центром моди. Сьогодні її історичні вулиці перетворилися на протяжні шопінг центри, фасади старовинних будівель прикрашають оригінальні вітрини дизайнерського одягу, а численні універмаги змагаються у вишуканості оформлення інтер'єрів та вивісок. Туристи ж сотнями тисяч снують по місту в пошуках бажаних предметів.

Туристи ж сотнями тисяч снують по місту в пошуках бажаних предметів

У Лондоні існує кілька провідних районів, що входять в обов'язкову програму кожного шопоголіка. Це красиві центральні райони, багатьом з яких вже більше трьох сотень років. Наприклад, такі як Вест-Енд, що вважається осередком культурного та економічного життя міста. Саме тут розташовуються такі відомі на весь світ вулиці, як Oxford street, Carnaby street, Tottenham Court Road, Piccadilly і багато інших. Починати ... Читати повністю

Юлія Стан, 11 квітня 2014

В цілому світі, мабуть, немає такої людини, яка б ставився до пива байдуже. Деякі і на дух не переносять один лише запах цього напою, інші вважають, що пиво відмінно освіжає і бадьорить, хтось навіть мають свої ритуали, пов'язані з пивом. Окремі ж особи готові відправитися в подорож по далеких країнах з метою покуштувати різні сорти хмільного напою і познайомиться з пивними традиціями європейців. Пиво виробляє кожна країна, робить це вона за своїми секретним рецептами і особливою технологією, що і змушуєте напої з Чехії, Німеччини, Бельгії та України мати абсолютно різні смаки. Не має сенсу порівнювати і оцінювати пиво з тієї чи іншої країни. Його треба просто пити у відповідній обстановці і насолоджуватися неповторним смаком.

Його треба просто пити у відповідній обстановці і насолоджуватися неповторним смаком

Англія. Пиво для Англії - традиційний напій. Всім адже всі ми прекрасно знаємо, як англійці шанують свої традиції! Англія виробляє, експортує і споживає найбільший ... Читати повністю

Ася Василишина, 01 Квітень 2014

Квитки в Лондон ми купили за три місяці до вильоту - планувалося провести тиждень відпустки в цьому чудовому місті. Так як відпустка була в червні, заплановано було багато розваг на сім днів в столиці Великобританії.

Щоб дістатися до столиці з аеропорту Станстед, рекомендую заздалегідь купити квитки на трансфер в цент Лондона на сайті easybus.co.uk. помаранчевий мікроавтобус за 16 фунтів стерлінгів доставить вас туди і назад. Чим раніше купите квитки, тим дешевше вам це обійдеться. Можна купити ... читати далі

Moitie, 18 березня 2014

В кінці лютого я був на сезде архітекторів в Лондоні, сезде у нас тривав 5 днів, я був присутній перші 2 дні, інші 3 я оглядав Лондон, так як готель перебував мало не в самому центрі Лондона а конференція проходила в Айлсбурі, організатор поїздки нам сказала що б знайшли авто, але таке що б ценік теж не був Борзов), знову виброл miravtoprokata, мені вже в перший раз він сподобався і виявилося що вони працюють і з Англійей. Готель у нас був теж шикарен, я б иму дав 4 * а не 3 як у нього щас ... читати далі

готель: Alexandra 2 * , Великобританія \ Лондон

Для того, щоб познайомитися з Лондоном готель Alexandra відмінний варіант. Ми з чоловіком їхали не в готель, а в Лондон і, можна сказати, що вибрали перший сподобався нам готель. Ніде правди діти, що в першу чергу звертали увагу на вартість, а коли вона нас влаштувала, то на сам готель великої уваги не звертали. Їхали з величезною упевненістю, що все пройде на УРА !!! Так воно і траплялося. Правду кажуть, що від морального настрою залежить багато чого.

Нас не дуже засмутило, що номер дістався з видом ... читати далі

Разом зі своїм хлопцем в березні цього року відвідали Лондон. Перед нами стояв нелегкий вибір: Єгипет або Лондон, але ми зупинилися на Лондоні, а на море можемо поїхати в будь-який час. Як у більшості туристів, які приїжджають в Лондон, головною метою нашої поїздки були лондонські визначні пам'ятки, та й просто хотілося подивитися на це місто в живу, а не з екранів телевізора.

Коли вибирали готель, то крім ціни звертали увагу на розташування готелю (щоб поблизу була станція ... читати далі

У цьому готелі зупинялася у вересні 2013 року під час стажування в Imperial college. Готель підкупив мене не тільки адекватною ціною (але не занадто дешево), але і хорошим розташуванням. У декількох хвилинах від готелю знаходиться Гайд Парк, Альберт Холл, а якщо пройти трохи далі, то можна дістатися до універмагу Harrods. В околицях готелю багато кафе, ресторанів на будь-який смак і кишеню. Не можу сказати, що Лондон набагато дорожче ніж інші європейські міста. Наприклад, якщо порівнювати з тією ж ... читати далі

Що це за місце?

Що ж їх відштовхує від цієї чудової країни і не від менш привабливого міста?

Новости