Життя без бюстгальтера або 7 причин зберегти здоров'я грудей

  1. Життя без бюстгальтера або 7 причин зберегти здоров'я грудей
  2. 2. Ваші груди знаходить більш красиву форму
  3. 3. Більш здорова груди без бюстгальтера
  4. 4. Хороше самопочуття і відчуття свободи
  5. 5. Позбавтеся від порушень сну
  6. 6. Ви істотно економите гроші
  7. 7. Без бюстгальтера поліпшується кровообіг

Практично кожна дівчина носить ліфчик протягом дня, а деякі не розлучаються з ним навіть вночі. Сьогодні виробники пропонують широкий асортимент бюстгальтерів: будь-якого виду, форми, кольору і розміру. Правильно підібраний бюстгальтер красиво підкреслює форму жіночих грудей і є невід'ємною частиною гардероба . Але чи можливо залишатися привабливою, обходячись без бюстгальтера і при цьому зберегти здоров'я грудей?

гардероба

Безсумнівно, за допомогою ліфчика можна швидко домогтися гарної форми грудей, але наслідки від знаходження грудей в стислому стані можуть бути вельми негативними. Повірте, якщо ви вирішите ходити без бюстгальтера, то дуже скоро результати вас приємно здивують.

Життя без бюстгальтера або 7 причин зберегти здоров'я грудей

1. Без бюстгальтера ваші груди збільшиться в розмірі

Це не жарт! Якщо ви відмовитеся від ліфчика в повсякденному житті, то через деякий час зможете помітити збільшення грудей в розмірі. Так відбувається в результаті того, що без бюстгальтера грудні м'язи починають більше працювати на опір напрузі від ваги вашої грудей. Тому груди потрібно залишати вільної і тренувати!

2. Ваші груди знаходить більш красиву форму

Багато дівчат переконані, що якщо ходити без бюстгальтера, то груди валиться і прагнуть до того, щоб носити його постійно. Але це невірно. згідно дослідженню , Проведеного французькими вченими, саме носіння бюстгальтера сприяє провисання грудей, так як м'язи, що підтримують груди, можуть атрофуватися. А ось відмова від ліфчика, навпаки, сприяє набуттю більш красивою і пружною форми грудей. Звичайно, слід зазначити, що дослідження проводилося на основі даних вимірювання біометричних параметрів грудей у ​​250 жінок, що регулярно займаються спортом.

3. Більш здорова груди без бюстгальтера

Звичайно, бюстгальтер не обов'язково погано впливає на стан грудей. Але те ж саме дослідження продемонструвало, що неправильно підібраний бюстгальтер може створювати багато неприємних побічних ефектів, таких як дискомфорт або задишка. звільнивши груди від ліфчика, ви покращуєте кровообіг і максимально використовуєте грудні м'язи. А також підтримуєте гігієну, позбувшись зайвого поту, який накопичується між ліфчиком і тілом, формуючи сприятливе середовище для бактерій. Залишаючись без бюстгальтера, ви також виключаєте цю проблему.

4. Хороше самопочуття і відчуття свободи

Непередаване відчуття, коли ви приходите додому після довгого трудового дня і можете, нарешті, зняти тісні туфлі і тугий або незручний ліфчик, щоб вдихнути на повні груди. А тепер уявіть, що ви можете насолоджуватися цією свободою кожну хвилину, кожну годину і кожен день. Саме це почуття - достатня причина, щоб поставити під сумнів необхідність ліфчика.

5. Позбавтеся від порушень сну

фахівці рекомендують спати в бюстгальтері , Щоб зберегти гарну форму грудей. Однак, якщо ви відчуваєте проблеми зі сном, то вам варто задуматися щодо того, який ліфчик вибирати для сну або ж відмовитися від нього зовсім. Проведені дослідження показують, що незручний, врізається ліфчик може впливати на образи вашого сну, від чого ви не висипаєтеся.

6. Ви істотно економите гроші

Стильний бюстгальтер, який абсолютно підходить і влаштовує вас, може коштувати значної суми. Звичайно, є більш дешеві аналоги нижньої білизни, але їх якість не піде вам на користь. І кожен раз дівчата стикаються з тим, що після його покупки незабаром доводиться купувати новий ліфчик. В такому випадку, ті гроші, які ви витрачаєте на покупку бюстгальтерів ви могли б вкласти в те, в чому ви дійсно потребуєте. А красу грудей надайте природі і регулярним тренуванням.

7. Без бюстгальтера поліпшується кровообіг

Ви замислювалися від тому, як на ваше тіло впливає туга гумка бюстгальтера? Скрізь, де вона стикається зі шкірою, ваші кровоносні судини пережимаються і кров не надходить, як зазвичай. Це прямо впливає на здоров'я грудей і ваше здоров'я в цілому. Саме тому, кожен раз знімаючи ліфчик, ви відчуваєте прилив енергії і свободи. Зберегти це відчуття надовго допомагає відмова від бюстгальтера. Носіть його тільки в міру крайньої необхідності. Наприклад, якщо ви берете участь в спортивних змаганнях або у вас дуже великий розмір грудей, а також, якщо ви хочете виглядати сексуально і більш привабливо.

Подбайте про здоров'я і красивій формі ваших грудях і переглянете для себе ці 7 переваг з тим, щоб скоротити носіння ліфчика або ж взагалі відмовитися від нього, адже ви цього варті!

Красиві груди - це впевненість і здоров'я жінки!

Але чи можливо залишатися привабливою, обходячись без бюстгальтера і при цьому зберегти здоров'я грудей?

Новости