Знак зодіаку Козеріг, характеристика знака козерог жінка і козерог чоловік | портал ТароТаро

  1. Зодіакальний гороскоп знака зодіаку Козеріг
  2. Все про знак
  3. Поведінка в суспільстві
  4. характер
  5. Сильні сторони
  6. чоловік
  7. жінка
  8. дитина
  9. здоров'я
  10. знаменитості:
  11. Представляємо вам коло з 12 знаків зодіаку.


Зодіакальний гороскоп знака зодіаку Козеріг

23 грудня - 20 січня 23 грудня - 20 січня

Знак Землі - Козеріг володіє життєвою силою і витривалістю. Серед представників багато довгожителів. Час знака розраховане з 22 грудня по 20 січня. Зодіак знаходиться під заступництвом Сатурна і Марса.

Серед талісманів: Диявол, чорна кішка, будь-які предмети, які здатні захистити від нечистої сили.

Камені: Агат, рубін, опал, хризопраз.

Хочете, щоб у будинку було безпечно і затишно, варто завести юку і драцену, що є своєрідним оберегом.


Не забувайте оцінювати прогноз, якщо він Вам сподобався:






Все про знак

Найяскравіший представник витривалості і впертість у всьому зодіакальному сузір'ї. Ці особи - справжні борці, здатні досягти матеріальних благ будь-яким способом. Особистість сильна, яка випромінює свою енергетику. Вірять в долю і щасливу зірку. Знак не відчуває себе ніколи самотнім. Побути на самоті в тиші - значить відпочити, поміркувати, зайнятися розробкою або реалізацією планів. Незважаючи на це, прагне створити сім'ю. Представникам хочеться створити міцний тил, здатний давати умиротворення і спокій.

Зодіак потайний, не любить розповсюджуватися з приводу своїх переживань. Якщо виявиться в чужій натовпі, то мало хто помітить, що Козерог присутній. Особа не прагне потрапити в центр уваги. Доведеться щось розповідати, ділитися особистими переживаннями, а цього знак не любить.

Купуючи друзів, намагається пронести цей зв'язок крізь життя. Якщо доводиться розлучатися з близькою людиною, то переживає подія дуже гостро.

Поведінка в суспільстві

Бувають люди, які хваляться своїми досягненнями, серед їх числа немає земного знака. Козеріг мовчазний і намагається менше говорити про заслуги і особистому. Все своє життя продумує кожен крок. Не буває спонтанних рішень. Навіть якщо ваш Козеріг раптом несподівано погодився піти з вами в басейн або поїхати в подорож, швидше за все ці думки давно були в голові проаналізовані.

Аналіз присутній у всьому, не тільки в роботі. Приватне життя складається непросто. Козеріг пізно створює сім'ю, адже вибирати потрібно ретельно. Може прочекати свою половинку до сорока років і не розмінюватися на швидкоплинні захоплення. Сім'я повинна бути побудована з тим, кому можна цілком довіряти. Коли така людина знаходиться, стає найщасливішим і зразковим сім'янином.

характер

Вибираючи робоче місце, особистість мітить на керівну посаду. Чудово справляється з завданнями, здатний керувати великою персоналом. Основний принцип - це піднесення над підлеглими. Відразу показує, хто тут головний. Чи не кричить, але вимагає пунктуальності і дотримання правил порядку. Часто можна зустріти цей знак серед директорів на виробництві, полководців в армії, управлінців країною і фінансовими компаніями. Козеріг здатний вловити той проект, який обіцяє стати прибутковим.

Буде відмінним фінансовим директором, здатним управляти активами, але не зможе працювати в підпорядкуванні там, де немає поваги. Здатний перебувати на других ролях, але під керівництвом сильної людини.

Козеріг консервативний, ощадливий. Йому важко буває занурюватися в безодню і несподівані проекти.

Детальна характеристика »

Скласти персональний гороскоп особистості

Сильні сторони

Можна виділити два типажу: трудоголіки і керівники. Одні будуть просиджувати на робочому місці весь вільний час, інші вважають за краще командувати всіма і всюди. Найщасливіший період настає після сорока років. Є вже певний досвід, зібрані лаври перемог, з'явилися порівняння, поруч сім'я і перевірені друзі. В цьому етапі життя приносить задоволення.

За час роботи знак виробив витримку, тренував інтелект. До недоліків можна віднести здатність до занудство і манипуляторство. Виходить це непогано, але з часом змінюється.

Козеріг любить спорт і ризик, пунктуальний і азартний. Йому подобається водити автомобіль на режимі допустимого, ходити під вітрилом. Якщо не брати активну сторону життя, знак любить красиве життя, музику і живопис.

Особистості стримані, глибоко ховають почуття, вважають їх слабкістю, якою можуть скористатися, щоб зробити боляче. Волю емоціям дають тільки в разі оборони. Коли ворог намагається боляче зачепити, отримує хвилю агресії і жорстокості. Від других половинок не виносять зрад. Викрита у брехні жінка буде негайно відправлено додому. Після важко пережитих відносин, особи намагаються вберегти себе від любові, але друга спроба трапляється в зрілому віці.

Чоловіки і жінки ретельно приховують біль, образу і розчарування від інших, але в душі киплять пристрасті. З азартом занурюються у вир пристрастей, пізнаючи всі тонкощі плотських утіх.

чоловік

Ці хлопці звикли вигравати і роблять це з успіхом. Не підуть битися, якщо не підготують план і цілі доповнення до нього. Козеріг любить складні завдання, які здатні перевірити його на витривалість, інтелект, показати нові сторони і можливості. У любові експериментатори, але тільки в юнацтві. З роками намагається вибирати жінок одного типажу.

Можуть ревнувати. Чуйно стежать за зміною настрою партнера і з цим пов'язують його пригоди наліво. Самі намагаються не змінювати, так це їм і не треба. Далекоглядно прораховуючи наслідки, він розуміє, що краще залишатися вірним.

жінка

У шлюбі вона уважна мати і дружина. Вимагає від сім'ї дотримання правил і внутрішнього розпорядку. Це з одного боку добре, але передбачуваність набридає. Насправді, побут для неї лише спосіб упорядкувати і підпорядкувати життя. Основна мета в іншому. Дама ідеально справляється з фінансами, здатна грамотно їх розподіляти. Також вона є сірим кардиналом, яка підштовхує непомітно чоловіка на нові цілі і досягнення. Коли доводиться ростити дітей самої, жінка не вважає це непосильною ношею, а справляється на «ура» з обов'язками. У любові стає досвідченої в зрілому віці. Пристрасть охоплює, і вони готові до експериментів, але тільки зі своїм чоловіком. Короткі інтрижки явно не до вподоби. Гідність вище.

дитина

Серйозний і мовчазний. Йому не потрібні друзі, але знаходить їх без праці. Батьки повинні подбати про його інтелектуальному розвитку. Віддайте малюка на іноземні мови, музику, шахи, навчіть читати і давайте корисні книжки. Чим швидше дитина освоїть науки і зрозуміє тягу до них, тим швидше стане на ноги в дорослому житті.

здоров'я

Слабкі місця - коліна, голова і шлунок. Мігрені присутні Знак через його стриманості. Почуття не виходять назовні, все переживається всередині. Відкладення солей і остеохондроз через малорухливого способу життя. Серед представників чимало довгожителів, але мають шкідливі звички. Часто впадають в депресію. Меланхолії, роздуми, повернення в минуле пригнічують їх. Особливо це проявляється в похилому віці.

знаменитості:

Михайло Боярський, Костянтин Хабенський, Орландо Блум, Мао Цзедун, Ентоні Хопкінс, Ісаак Ньютон, Ніколас Кейдж, Діма Білан, Адріано Челентано, Рената Литвинова, Анастасія Волочкова.

Представляємо вам коло з 12 знаків зодіаку.

Розклад «Про нього» Розклад «Взаємовідносини»

Розклад «Оракул любові» Нумерологія любові

Гороскоп сумісності хвилююча зустріч


Новости